Logo trgovine DM - Drogerija, kozmetika
3/5

DM Metković BLACK FRIDAY 2022 Katalog Prosinac

OGLAS
OGLAS

DM katalog Metković

3/5
Actual brochure
DM je ime koje se može svrstati u najpoznatije trgovine među hrvatskim kupcima. DM je postao jedan od vodećih trgovačkih lanaca na hrvatskom tržištu. DM vam nudi gotovo sve što vam ikada može zatrebati. Što je najvažnije, čini to po odličnim cijenama. DM redovito predstavlja sjajne nove ponude. Zanima li vas što je trenutno aktualno, na primjer od 16.11.2022? Možete provjeriti ovdje. Pratite li i ponude drugih trgovina? Ako ne, trebali biste. Pokušajte, recimo, na Avon, Bipa, Farmasi, Müller, Oriflame, Yves Rocher.

Još niste odlučili gdje biste kupovali? DM trgovine možete pronaći u mnogim gradovima, kao što su Zagreb, Split, Osijek, Rijeka, Zadar. Službene stranice postoje kako bi informirale kupce o trgovini i proizvodima koje nudi. Stoga, niste li našli traženo na našoj stranici, pokušajte na službenoj stranici trgovine dm.hr.

Zaboravite na papirnate kataloge, više nema potrebe zamarati se njima. Kimbino vam omogućava da jednostavno na internetu provjerite aktualne ponude koje izbaci DM. Digitalni katalozi, npr. posljednja ponuda DM trgovina dostupna na internetu, nisu samo moda, već su i značajan korak naprijed u očuvanju okoliša i naših šuma. Hvala vam što ste nam se pridružili u misiji očuvanja okoliša.

Kako uštedjeti? Zahvaljujući nižim cijenama!

Praćenje aktualnih ponuda DM trgovačkog lanca može vam se činiti zamorno, ali dojam vara! Postupite mudro i pretplatite se kako biste primali naše obavijesti. Možete skinuti i našu aplikaciju Kimbino. Tako više nikada nećete propustiti ni jednu ponudu koju vam pripremi DM. Usto, uštedjet ćete i mnogo vremena u usporedbi s listanjem papirnatih kataloga.

OGLAS
OGLAS

Mjesta za pohranu DM u gradu Metković

Izvor: here.com

Više kataloga iz kategorije

OGLAS

Ostale trgovine iz kategorije Drogerija, kozmetika

Slijedi

Trgovine

Dijeli

Kimbino
mlijeko
maslac
sir
jaja
ulje
kruh
kava
šunka
pivo
Kimbino
Logo trgovine DM -
Logo trgovine DM -