Logo trgovine Takko - Odjeća i obuća
3/5

Takko Našice BLACK FRIDAY 2022 Katalog Prosinac

OGLAS
OGLAS

Takko katalog Našice

3/5
Actual brochure
Tko još ne zna za Takko? Zahvaljujući svojem odličnom opsegu proizvoda i zanimljivim ponudama zauzeo je vodeće mjesto na hrvatskom tržištu! Lepeza proizvoda u svim Takko trgovinama toliko je široka da možete kupiti gotovo sve što trebate, po cijenama koje će vas očarati. Posljednju ponudu koja vrijedi od 24.11.2022 možete pogledati ovdje. U Takko ponudi nešto nedostaje? Pokušajte to pronaći drugdje! Samo provjerite ponude ovih trgovina: Deichmann, H&M, Mango, Mephisto, New Yorker, PittaRosso, Planet obuća, Shoebedo, Zara.

Takko trgovine možete pronaći i u gradu Zagreb, Osijek, Split, Slavonski Brod, Varaždin,također. Niste imali sreće s pronalaženjem onog što ste tražili? Možete posjetiti službenu stranicu trgovine www.takko.com/hr-hr direktno s ove stranice.

Papirnati katalozi stvar su prošlosti. Era ekološki prihvatljivih i praktičnih internetskih kataloga s posljednjom ponudom Takko trgovina stigla je na Kimbino. Pohvalno je što tražite nove ponude Takko trgovine na internetu i time pomažete očuvanje okoliša.

Sada je lakše nego ikada uštedjeti novac prilikom kupnje!

Kad se registrirate za primanje naših novosti ili skinete našu aplikaciju Kimbino, više nikada nećete propustiti specijalne Takko ponude, jer će vam uvijek biti omogućeno lako praćenje ponude Takko trgovina.

OGLAS
OGLAS

Mjesta za pohranu Takko u gradu Našice

Izvor: here.com

Više kataloga iz kategorije

OGLAS

Ostale trgovine iz kategorije Odjeća i obuća

Slijedi

Trgovine

Dijeli

Kimbino
mlijeko
maslac
sir
jaja
ulje
kruh
kava
šunka
pivo
Kimbino
Logo trgovine Takko -
Logo trgovine Takko -