Kimbino
Kimbino

Hervis katalog - Akcija i letak Lipanj

OGLAS
Hervis
OGLAS

Hervis katalog

Hervis katalog 2024

3/5
Actual brochure

Premda uvijek ističemo prednosti (online) kataloga (naročito ponosni što time štitimo planet), u slučaju Hervis trgovine njegovu kvalitetu treba još dodatno podvući. Odmah nakon što ovdje otvorimo Hervisovu verziju spomenute knjižice, postaje jasno zašto službeni Hervis katalog (12.06.2024 - 18.06.2024), osvaja na prvi pogled. Ne radi se samo o profesionalnosti dizajna i preglednosti; već i zbog manjeg broja vrsta artikala mišljenja smo da ovakva brošura pristaje kao salivena upravo trgovini sportske opreme.

Hervis katalozi dolaze u dva izdanja: tu je redovno izdanje, ali i poseban magazin namijenjen biciklistima (#getmovin). Oni će nas za ruku provesti kroz cijeli spektar proizvoda i akcija, ne brzajući ali i ne gušeći nas informacijama; svaki je pojedini artikl dobro zastupljen, a tu Kimbino pomaže na još jedan, poseban način: nije više potrebno tražiti katalog na webu ili na papiru: s Kimbino.hr, sve je dostupno na jednom mjestu.

Hervis: kratki vodič do informacija

Shop

U kategoriji Sport i Moda, Hervis je u Hrvatskoj zasluženo izgradio prestižno ime, a razloge ovog uspjeha dodatno pojašnjava i povijest kompanije. Naime, ovo nije samostalna tvrtka; Hervis djeluje u sklopu trgovina „Spar“. Ipak, u sklopu te velike korporacije uspijeva zadržati svoj vlastiti identitet, pa tako možemo pratiti njegovo širenje na blizu 200 do danas otvorenih poslovnica diljem svijeta.

U Hrvatsku Hervis dolazi 2006., a svojom ponudom i redovito konkurentnim cijenama brzo osvaja domaće potrošače sportskih rekvizita, bicikala, opreme, obuće i odjeće. Do danas u našoj zemlji otvoreno je 16 poslovnica, s perspektivom daljnjeg rasta i razvoja.
Spomenute poslovnice mogu se naći u svim većim hrvatskim gradovima (Split, Zagreb, Šibenik...), a radno im je vrijeme obično od 8 do 20 sati. I premda će Hervis letak i stalni niz Hervis akcija lako zaokupiti pažnju i najčešće pomoći kupovati jeftinije i kvalitetnije, nije naodmet provjeriti i ponude drugih trgovina, kao što su Intersport, Planet obuća, Kik, NKD, Deichmann, Decathlon, Zara, Takko, New Yorker i Mephisto.

Kao efikasan i moderan način kupnje, a pogotovo u slučaju manjih mjesta gdje ne postoji Hervis poslovnica, upravo je web shop jedna od najatraktivnijih značajki ove trgovine. Tako službena web stranica hervis.hr nudi mogućnost registracije profila i online kupnju zapravo promovira kao primarni način nabave u ovom dućanu.

Dosadu i monotoniju na službenom webu pomažu rastjerati specijalne Hervis akcije: „Svijet sporta“ tako prezentira najatraktivnija sportska pomagala, dok „Mega Countdown“ nikog ne ostavlja ravnodušnim nenadmašnim popustima. Tu je i mogućnost učlanjenja u Hervis klub, pretplate na newsletter, najma sportske opreme, kao i pretraživanja prave zbirke sportskih savjeta. Naravno, ni ostale informacije, kao što su podaci o plaćanju, garanciji, opcijama kontakta ili zaposlenja nisu izostavljene.

Što nudi Hervis

Assortment

Jedan od glavnih aduta Hervis ponude suradnja je sa poznatim sportskim robnim markama. Adidas, Asics, Converse, Fila, Nike, Puma, Speedo, Wilson…samo su dio dugačkog popisa suradnje i distribucije kojima se ponosi Hervis.
Sve ovo ne umanjuje vrijednost standardne ponude i težinu koju ima Hervis katalog akcija na službenom webu. Konačno, ne postoji pogrešni način; bilo da do željenog artikla dođete strpljivim pretraživanjem ili preko letka, vaše zadovoljstvo na kraju je jedini kriterij.
Među proizvodima ističu se sljedeće kategorije:

  • Odjeća (jakne, majice, hlače, donje rublje, kape, rukavice…)
  • Obuća (od planinarskih cipela, preko klizaljki do obuće za slobodno vrijeme)
  • Oprema (bicikli, skije, šatori, kacige, lopte, naočale, pametni satovi, reketi, itd…)

Naravno, skučenost ovog formata ograničava podrobnost u prikazivanju proizvoda; no, uz dostupnost web stranice i kataloga, to zapravo postaje i suvišno. Na vama je da odaberete najbolji put za svoju pretragu, a mi ćemo vam još jednom preporučiti Hervis katalog („Knižica Pogodnosti 2024 Hervis“), i to u online izdanju, jer tako najbolje pokazujemo ljubav prema našem planetu.

Uz Kimbino, upoznajmo najnoviji %name% katalog

Kimbino App
Uz Kimbino, konačno možemo misliti zeleno bez kompromisa. Brojke govore same za sebe: bezbroj posjetitelja svakodnevno pristupa katalozima omiljenih trgovina preko Kimbino.hr, dokazujući kako skrb za planet ne traži pristajanje na nižu kvalitetu ili više cijene. Naprotiv! Efikasnost pristupa možda jest drugo ime moderne web tehnologije, ali prešutjeti kako je upravo Kimbino to među prvima prepoznao značilo bi lažnu skromnost. Jer, vrlo smo rano osvijestili danas samorazumljivo: korištenjem online kataloga umjesto nepraktičnih papirnatih letaka ne štitimo samo naš planet i drveće, već automatski osiguravamo najbrži pristup do dinamične suvremene ponude. Uz online kataloge briga za zaštitu okoliša postaje prirodni saveznik potrošača u potrazi za popustima u trgovinama i općenito nižim i povoljnijim cijenama. Svijest o okolišu iz ograničenja smo pretvorili u prečicu do bezbolne štednje novca i praktički neograničenog izbora robe. Kupovati zeleno tako je danas postalo najefikasnije, i to zahvaljujući Kimbinu. Zato uvijek recite: bez letaka molim, ja koristim Kimbino!
OGLAS

Više kataloga iz kategorije

OGLAS