Rijetki su oni koji nisu čuli za Hervis. Štoviše, Hervis je jedan od vodećih trgovačkih lanaca u Hrvatskoj.Mala je vjerojatnost da nećete pronaći ono što tražite u Hervis trgovinama, a usto ćete vjerojatno uštedjeti i novac.Hervis redovito izbacuje nove ponude po nevjerojatno niskim cijenama. Ponuda vrijedi od 22.05.2020 i dostupna je ako kliknete ovdje.Pogledajte i ponude drugih trgovina kao što su Decathlon, Intersport! Ovo su glavni suparnici Hervis trgovina.

Ne uspijete li pronaći ono što tražite, posjetite službenu stranicu trgovine www.hervis.hr gdje je predstavljena cijela paleta proizvoda koje nude.

Zaboravite na papirnate kataloge, više nema potrebe zamarati se njima. Kimbino vam omogućava da jednostavno na internetu provjerite aktualne ponude koje izbaci Hervis.Provjeravanje ponuda koje Hervis nudi preko interneta mnogo je ekološki osvještenije od korištenja printanih kataloga. Zadovoljstvo nam je primijetiti da koristite digitalnu verziju.

Nikada nije bilo tako jednostavno početi štedjeti zahvaljujući posebnim ponudama.

Kimbino katalozi

Bez samohvale ali i bez lažne skromnosti, dužnost nam je još jednom istaknuti trud koji osnivači i radnici Kimbino servisa na Kimbino.hr svakodnevno ulažu kako bi maksimalno izašli u susret starim i novim kupcima. Zahvaljujući Kimbinu, riješena je prastara dilema između efikasnosti i ekologije: uz nas, kupovati efikasno znači kupovati zeleno! Uz pomoć modernih web tehnologija zagarantirana vam je trajna prečica do niskih cijena, uz istovremeno izbjegavanje korištenja papira i zaštitu planeta! Bez ikakvog razbacivanja sloganima, konstantan trud i uspješno korištenje najnovijih, štedljivih tehnologija zorno ilustriraju koliko Kimbino brine za okoliš.