Rijetki su oni koji nisu čuli za Hervis. Štoviše, Hervis je jedan od vodećih trgovačkih lanaca u Hrvatskoj. Mala je vjerojatnost da nećete pronaći ono što tražite u Hervis trgovinama, a usto ćete vjerojatno uštedjeti i novac. Hervis redovito izbacuje nove ponude po nevjerojatno niskim cijenama. Ponuda vrijedi od 20.11.2019 i dostupna je ako kliknete ovdje. Pogledajte i ponude drugih trgovina kao što su Decathlon, Intersport! Ovo su glavni suparnici Hervis trgovina.

Ne uspijete li pronaći ono što tražite, posjetite službenu stranicu trgovine www.hervis.hr gdje je predstavljena cijela paleta proizvoda koje nude.

Zaboravite na papirnate kataloge, više nema potrebe zamarati se njima. Kimbino vam omogućava da jednostavno na internetu provjerite aktualne ponude koje izbaci Hervis. Provjeravanje ponuda koje Hervis nudi preko interneta mnogo je ekološki osvještenije od korištenja printanih kataloga. Zadovoljstvo nam je primijetiti da koristite digitalnu verziju.

Nikada nije bilo tako jednostavno početi štedjeti zahvaljujući posebnim ponudama.

Hervis Black Friday 2019

Black Friday praznik kupnje je stigao, također i u Hervis. Provjerite našu posebnu Black Friday 2019 ponudu u novom Hervis letku! Najnoviji letak pod imenom Hervis - katalog traje 20.11.2019 - 25.11.2019. Nikako nemojte propustiti velike Black Friday popuste u Hervis. U kategoriji Sport također ćete pronaći i mnoge druge Black Friday letke. Ako planirate unaprijed kupiti božićne poklone i u potrazi ste za inspiracijom, svakako pregledajte sve Black Friday promotivne letke kako biste maksimalno uštedjeli. Kimbino vam donosi pregled najprivlačnijih Black Friday popusta.