Kimbino
Kimbino

Takko katalozi online - Nova akcija od 13.06.2024

OGLAS
Takko
OGLAS

Takko - Prelistajte novi akcijski katalog i otkrijte izvanredne ponude

Takko katalog

3/5
Actual brochure

Imate li smisla za lijepo odijevanje ili ste samo odlučili popuniti kućnu garderobu, sva je prilika da Takko katalog krije bar nešto i za vas! Bilo da želite obući svoje dijete ili vam je samima stalo do lijepe i pristupačne odjeće, Takko katalog osmišljen je upravo kako bi vam jednom mjesečno predstavio ono najbolje i najisplativije iz već redovito povoljne Takko ponude.

Kao letak koji suvereno vlada jezikom moderne promocije, ova nenametljiva knjižica pod naslovom „Katalog Takko“ dobiva novo izdanje jednom mjesečno. Tako je Takko fashion katalog (modni katalog) za godinu 2024, s važenjem 13.06.2024 - 23.06.2024, u svom najnovijem izdanju odmah dostupan ovdje.

Važne informacije o Takko trgovinama

Shop

Osnovana 1982. godine u njemačkom gradu Telgteu, 1999. kompanija konačno dobiva modernu formu i ime. S početkom novog stoljeća počinje širenje kroz čitavu Europu, a 2009., zajedno s moderniziranim imidžem, evo ga konačno i u našoj zemlji. Do današnjih dana tvrtka kontinuirano radi na promociji, osuvremenjivanju i širenju.

S ambicijama da postigne i zadrži visoko mjesto u kategoriji Sport i Moda, Takko marljivo gradi svoj imidž, kako postojanošću kvalitete svoje robe, tako i poštivanjem svojih kupaca. Uobičajenim radnim vremenom od 9 do 21 sat (u nedjelju skraćeno do 15h), kao i sviješću koliko za kupce znače dobri katalozi Takko bez drame i buke strpljivo širi svoju trgovačku mrežu čitavom zemljom: Zagreb, Split, Samobor, Dubrovnik, Sibenik… I premda bi se uz ovako dobru ponudu moglo činiti i suvišno spominjati druge, mišljenja smo kako je obaviješten kupac uvijek u prednosti. Zato neće škoditi pregledati ponude i drugih kuća, kao što su Hervis, Intersport, Planet obuća, Kik, NKD, Deichmann, Decathlon, Zara, New Yorker i Mephisto

Službeni web (takko.com) se ističe univerzalnošću i preglednošću dizajna. Izbjegavajući pretjeranu bombastičnost i nastojeći njegovati pametnog potrošača, Takko web, baš kao i Takko katalog, neće dozvoliti da vam promakne ono zbog čega ste i došli: odjeću od ukusa i kvalitete.  Kako ne biste propustili ni jedno osvježenje ponude brine se kategorija „Novo“, a svoju kategoriju dobili su i popusti („Sale“) te proizvodi iznimne kvalitete („Quality“). Tu su i ostale stvari bez kojih se ne može, kao kontakt informacije, mogućnosti karijere, karta poslovnica, FAQ i drugo.

Sve o raznovrsnoj ponudi trgovina Takko

Assortment

Kako to obično biva kod trgovina na dobom glasu, ni Takko organizacija ponude nije razočarala. To pokazuje ne samo Takko letak, već i sama službena web stranica, organizirajući proizvode ovako:

  • Žene (majice, bluze, jakne, hlače, modni dodaci, donje rublje, čarape, i još mnogo toga…)
  • Velike veličine (proizvodi za žene i muškarce velikih brojeva)
  • Muškarci (majice, hlače, košulje, puloveri, hlače, jakne, donje rublje, kupaće, moda…)
  • Djevojčice (za bebe, za djevojčice manjeg i većeg uzrasta, te posebna „Quality“ sekcija)
  • Dječaci (bebe, mali i veliki dečki, „Quality“)

Sve to, i više, naći ćete na stranici Takko trgovina, a kako biste pripremili svoja čula za svo to šarenilo stilova i boja, pomoći će Takko katalog 2024. Biti u toku s ovom brošurom (Katalog Takko) zahtijeva samo malo dobre volje - jednom mjesečno. 

S Kimbino letkom kroz Takko ponudu

Kimbino App

Zahvaljujući Kimbinu Takko katalog može biti vaš u roku – odmah! Najbolji način za osigurati da vam u džepu uvijek bude najbolja ponuda redovita je posjeta Kimbino.hr web stranici, instant prečacu do svijeta mode. Uz Kimbino ne morate guglati za katalozima niti se oslanjati na ekološki štetne papirnate verzije: Kimbino misli zeleno i s njim će najnoviji Takko katalog uvijek biti uz vas.

OGLAS

Više kataloga iz kategorije

OGLAS