Kimbino
Osijek
Kimbino
Osijek
OGLAS
Logo trgovine Kaufland - Prehrana
3/5

Kaufland Osijek katalog novi 22.05.2024 > Nova tjedna akcija

Mjesta za pohranu Kaufland u gradu Osijek i okolici

Podružnice iz kategorije u gradu Osijek i okolici

Izvor: here.com

Više kataloga iz kategorije

Kaufland Osijek katalog – iskoristite akcije već danas!

U trgovini Kaufland Osijek ćete pronaći nove popuste na širok asortiman! Tražili hranu i piće za nabavku ili kućanske potrepštine, novi Kaufland Osijek letak nudi sve što trebate.

Na našim stranicama pregledajte katalog i pripremite se za iduću kupovinu. Ova akcija počinje 22.05.2024 i pregledati ju možete ovdje, a ako Vas zanimaju starije akcije, njih također možete pregledati na našim stranicama.

 

Kaufland Osijek - popusti za oprskbu čitavog doma

 

Kaufland Osijek akcija se obnavlja svakih nekoliko tjedana i uvijek s novim artiklima, ali uvijek možete računati da su potrepštine za čitavo kućanstvo, pa tako i hladnjak, na izvrsnim popustima.

Trebate li mesne proizvode iz mesnice, ribe iz ribarnice, ili mesne prerađevine? Kaufland letak nudi upravo to. Uz to na popustu pronađite sokove, grickalice i slatkiše – idealno ako planirate zabavu.

Od ostale hrane na popustu možete pronaći tjestenine, riže, i razne dodatke hrani.

Preparati za čišćenje poput deterdženata i sapuna nisu zaobišli akciju, a tu ćete pronaći i paste za zube, kao i toalet papir i papirnate ubruse.

Čitavu ponudu provjerite na službenoj stranici trgovine - kaufland.hr - a ponudu drugih tragovina, ako Kaufland Osijek ne nudi što tražite, pregledajte ovdje Lidl, Konzum, Metro, Plodine, Spar, Interspar, Lonia, NTL, Tommy i Studenac.

 

Kaufland Osijek - redoviti i sezonski popusti

 

Osim redovitih popusta iz tjedna u tjedan, Kaufland Osijek katalog nudi i sezonske popuste poput popusta za povratak u školu, prilikom kojeg su na sniženju školske i uredske potrepštine.

Uz se akcija nekada odnosi i na ograničene artikle poput alata i kućanskih aparata!

Novi letak pronađite na stranici Kimbino, a ovdje saznajte i koje je Kaufland Osijek radno vrijeme i gdje je u blizini.

Otkriti trgovine Kaufland također u drugim gradovima: Zagreb, Čakovec, Split, Sisak, Pula i Zaprešić.

OGLAS
OGLAS