Kimbino
Zagreb x
Kimbino
Zagreb x
OGLAS
Logo trgovine Kaufland - Prehrana
3/5

Kaufland Zagreb katalog novi 17.04.2024 > Nova tjedna akcija

Mjesta za pohranu Kaufland u gradu Zagreb i okolici

Podružnice iz kategorije u gradu Zagreb i okolici

Izvor: here.com

Više kataloga iz kategorije

Kaufland Zagreb katalog – pronađite sve što Vam treba

U svojoj novoj ponudi, Kaufland Zagreb katalog donosi mnoštvo popusta na sve od voća i povrća, do dodataka za hranu i kućnih potrepština. Ovaj Kaufland Zagreb letak, s početkom 17.04.2024, možete pogledati ovdje, a ne zaboravite da i prijašnje letke možete pronaći na našim stranicama.

Isto tako pregledajte i sve lokacije Kaufland Zagreb u blizini, kao i Kaufland Zagreb radno vrijeme – detaljne informacije pronađite na našim stranicama.

 

Kaufland Zagreb – uvijek dostupne namirnice


Kaufland se danas može pohvaliti da da je jedna od najraširenijih trgovina u Hrvatskoj. Može ga se pronaći na 42 lokacije, i iako je to možda malen broj u usporedbi s nekim drugim lancima, zapamtite da Kaufland ima isključivo velike supermarkete – ne i male trgovine.

U Europi ima više od 1000 trgovina, a počeo se širiti iz Njemačke, još od svog osnutka 1984. godine.

Kroz desetljeća iskustva, Kaufland je sudjelovao i u inovaciji u trgovini, osobito po pitanju očuvanja okolišta, gdje je upravo Kaufland ustanovio prakse projektiranja ekoloških trgovina, minimaliziranje potrošnje energije, i inzistiranja na reciklaži plastike, papira, i metala.

U Kauflandu se intenzivno pazi na prakse industrijskog hlađenja, koji istovremeno služe i za grijanje kako bi se minimalizirala potrošnja.

Za kraj, podsjećamo da Kaufland ima svoj klub vrijednosti. Učlanite se i uračunajte dodatne popuste na one koje nudi Kaufland Zagreb katalog novi.

Ako Kaufland akcija ne nudi ono što trebate, pogledajte druge trgovine - Lidl, Konzum, Metro, Plodine, Spar, Interspar, Lonia, NTL, Tommy i Studenac.

 

Kaufland Zagreb – povoljni i kvalitetni proizvodi


Kaufland letak u svojoj ponudi ima primamljive cijene prehrambenih i neprehrambenih proizvoda, od kojih su neki upravo Kaufland proizvodnje. Primjer toga su K-Bio prirodni proizvodi, K-Favourites namazi, džemovi, tjestenine, itd., kao i mnogi hrvatski proizvođači čije proizvode mođete pronaći na Kauflandovim policama.

Svaka je Kaufland akcija dostupna ovdje, dok na našim stranicama pronađite i informacije o poslovnicama Kaufland Zagre u blizini ili Kaufland Zagreb radno vrijeme.

 

Kaufland trgovinu možete pronaći također u sljedećim gradovima: Osijek, Čakovec, Split, Sisak, Pula i Zaprešić.

OGLAS
OGLAS
Pretraživanje
Zagreb x
Kimbino
Logo trgovine Kaufland -

Registrirajte se i u potpunosti iskoristite pogodnosti.