Logo trgovine Hervis - Sport
3/5

Hervis katalog Poreč - Akcija i letak 14.12.2021

OGLAS
OGLAS

Hervis katalog Poreč

3/5
Actual brochure
Rijetki su oni koji nisu čuli za Hervis. Štoviše, Hervis je jedan od vodećih trgovačkih lanaca u Hrvatskoj. Mala je vjerojatnost da nećete pronaći ono što tražite u Hervis trgovinama, a usto ćete vjerojatno uštedjeti i novac. Hervis redovito izbacuje nove ponude po nevjerojatno niskim cijenama. Ponuda vrijedi od 14.12.2021 i dostupna je ako kliknete ovdje. Pogledajte i ponude drugih trgovina kao što su Decathlon, Intersport! Ovo su glavni suparnici Hervis trgovina.

Hervis trgovine nalaze se u mnogim gradovima diljem Hrvatske. Pitate se gdje točno? Na primjer, u gradu Zagreb, Osijek, Split, Sisak, Pula. Ne uspijete li pronaći ono što tražite, posjetite službenu stranicu trgovine www.hervis.hr gdje je predstavljena cijela paleta proizvoda koje nude.

Zaboravite na papirnate kataloge, više nema potrebe zamarati se njima. Kimbino vam omogućava da jednostavno na internetu provjerite aktualne ponude koje izbaci Hervis. Provjeravanje ponuda koje Hervis nudi preko interneta mnogo je ekološki osvještenije od korištenja printanih kataloga. Zadovoljstvo nam je primijetiti da koristite digitalnu verziju.

Nikada nije bilo tako jednostavno početi štedjeti zahvaljujući posebnim ponudama.

Kad se registrirate za primanje naših novosti ili skinete našu aplikaciju Kimbino, više nikada nećete propustiti specijalne Hervis ponude, jer će vam uvijek biti omogućeno lako praćenje ponude Hervis trgovina.

OGLAS
OGLAS

Mjesta za pohranu Hervis u gradu Poreč

Izvor: here.com

Više kataloga iz kategorije

OGLAS

Ostale trgovine iz kategorije Sport

Slijedi

U trgovinu

Trgovine

Dijeli

Kimbino
Zatvori
mlijeko
maslac
sir
jaja
ulje
kruh
kava
šunka
pivo
Kimbino
Zatvori
Logo trgovine Hervis -
Logo trgovine Hervis -