Logo trgovine Konzum - Prehrana
3/5

Konzum Split od katalog 01.12.2022 > CRNI PETAK

OGLAS
OGLAS

Konzum katalog Split

3/5
Actual brochure
Tko još ne zna za Konzum? Zahvaljujući svojem odličnom opsegu proizvoda i zanimljivim ponudama zauzeo je vodeće mjesto na hrvatskom tržištu! Među kupcima Konzum je dobro poznat po širokom asortimanu proizvoda i odličnim cijenama. Većina kupaca tamo pronađe sve što im treba. Konzum redovito predstavlja posebne ponude. Posljednju, koja vrijedi od 01.12.2022, možete pronaći ovdje. Usporedbe radi, pogledajte ponude u Bakmaz, Boso, Eurospin, Gavranović, Interspar, Kaufland, Kitro, KTC, Lidl, Lonia.

Ne znate li koji vam je Konzum dućan najbliži, pokušajte s trgovinom u gradu Zagreb, Osijek, Split, Varaždin, Velika Gorica. Možda ste tražili nešto što nije dostupno na našoj stranici? Pokušajte na službenoj stranici trgovine www.konzum.hr.

Papirnati katalozi i letci? Prepun poštanski sandučić? Kutije pune starih kataloga? To više ne mora biti slučaj! Počnite koristiti elektroničke kataloge Konzum trgovina na kimbino.hr i oslobodite se ograničenja. Pohvalno je što tražite nove ponude Konzum trgovine na internetu i time pomažete očuvanje okoliša.

Ne vjerujete da je štedjeti prilikom kupovine ovako jednostavno? Dođite i vidite.

Nikada nije bilo tako jednostavno pratiti posljednje ponude Konzum trgovina. Sve što trebate napraviti je pretplatiti se na primanje naših obavijesti ili skinuti našu aplikaciju Kimbino. Zahvaljujući tome više nikada nećete propustiti nijednu specijalu ponudu koju je Konzum pripremio za vas. Vaš Kimbino.

OGLAS
OGLAS

Mjesta za pohranu Konzum u gradu Split

Izvor: here.com

Više kataloga iz kategorije

OGLAS

Slijedi

U trgovinu

Trgovine

Dijeli

Kimbino
mlijeko
maslac
sir
jaja
ulje
kruh
kava
šunka
pivo
Kimbino
Logo trgovine Konzum -
Logo trgovine Konzum -