Kimbino
Varaždin
Kimbino
Varaždin

KTC Varaždin katalog novi od 20.06.2024 > Nova akcija

OGLAS
KTC
OGLAS

Mjesta za pohranu KTC u gradu Varaždin i okolici

Podružnice iz kategorije u gradu Varaždin i okolici

Više kataloga iz kategorije

KTC Varaždin katalog – popusti na sjeveroistoku Hrvatske

KTC je trgovački lanac dobro poznat svima od Čakovca do Virovitice i Karlovca, a u svojim supermarketima nude robu široke potrošnje. Planirate kupovinu? Pogledjate KTC Varaždin katalog novi, s početnim datumom 20.06.2024 ovdje, a na našim stranicama možete pogledati i svaki istekli KTC Varaždin letak.

Isto tako možete provjeriti i lokacije KTC Varaždin u blizini i KTC Varaždin radno vrijeme.

 

KTC Varaždin – lanac kojemu vjerujete već trideset godina


Osnovan 1992. godine s prvom trgovačkom centru u Križevcima, KTC se do danas proširio na 25 gradova diljem Hrvatske. Neki od njih su Varaždin, Čakovec, Zabok, Virovitica, Karlovac, i Koprivnica.

KTC zapošljava više od 1400 djelatnika, a sama se tvrtka osim trgovine bavi i turizmom. Izuzetno su aktivni sa seoskim proizvođačima – godišnje otkupe oko 5000 tona poljoprivrednih proizvoda, dobrim dijelom iz hrvatskih sela.

Zbog toga su u mnoge supermarkete KTC uključene i poljoprivredne ljekarne, nešto što Vam KTC Varaždin katalog ne govori, a drže čak i jedan vrtni centar.

S obzirom na velik utjecaj koji imaju nad lokalnim gospodarstvom, KTC je izrazito aktivan po pitanju humanitarnih aktivnosti, što uključuje donacije bolnicama, vrtićima, školama, i drugim institucijama.

Za više informacija posjetite ktc.hr, a ako KTC Varaždin akcija ne nudi ono što ste trebali, posjetite druge trgovine, poput Kaufland, Lidl, Konzum, Metro, Plodine, Spar, Interspar, Lonia, NTL i Tommy.

 

KTC Varaždin – velik izbor odličnih cijena


Trenutna KTC Varaždin akcija uključuje meso i mesne prerađevine, mliječne proizvode, kozmetiku, tekstil, igračke, i poneke kućanske potrepštine. Voće i povrće iz obližnjih sela je također na akciji.

Osim toga, KTC Varaždin letak ponekad nudi popuste na sokovnike, blendere i aparate za kavu. Tematski su popsti također uključeni u kataloge, pa tako krajem osmog mjeseca možete pronaći popuste za školski pribor, dok popuste na božićne dekoracije možete pronaći krajem studenog.

Na našim stranicama je dostupan svaki KTC Varaždin katalog novi, kao i stari, a uz njih pronađite točno gdje je KTC Varaždin u blizini i koje je KTC Varaždin radno vrijeme.

 

KTC trgovinu možete pronaći također u sljedećim gradovima: Križevci, Sisak, Koprivnica, Vrbovec, Čakovec i Velika Gorica.

 

OGLAS
OGLAS