Kimbino
Kimbino

Igra u akciji - trenutne ponude, promocije i popusti

Više kataloga iz kategorije

Igra danas na popustu⚡

Tražite li trgovinu s najpovoljnijim cijenama? Ne tražite dalje. Pronašli smo proizvod koji tražite. Igra dostupan po najpovoljnijoj cijeni možete pronaći u brošurama 12. Pogledajte sve ponude u katalozima vaših omiljenih hrvatskih trgovina i usporedite cijene. Pomoću Kimbino.hr kupnja i ušteda su brzi i jednostavni.
{Product} na popustu možete pronaći u sljedećim trgovinama: Lidl, Konzum, NTL, Tommy i TEDi. Za popuste pogledajte sljedeće letke:
Ako trebate kupiti više toga, kliknite na bilo koju trgovinu i njene kataloge. Na primjer, pogledajte Mlijeko, Maslac, Sir, Jogurt i Jaja i otkrijte izvrsne cijene.
Isprobajte kupovinu s Kimbinom gdje ćete uvijek biti informirani o najboljim ponudama. Ako se pretplatite na bilten, o novim ponudama možemo vas obavijestiti i e-poštom.
Da biste osigurali da uvijek imate posebne ponude za sve dostupne proizvode, preuzmite našu aplikaciju Kimbino. Popusti vam neće promaknuti.
Pronađite Igra i još mnogo toga na popustu. Kod nas nećete propustiti nijednu akciju. Možete računati na nas, vaš Kimbino.