Kimbino
Kimbino
Trenutna ponuda u Odaberite grad

Maska - trenutne ponude, promocije i popusti

Maska

Kimbino vam uvijek donosi proizvode po najnižim cijenama. Favorit dana: Maska! Promociju Maska možete pronaći u letcima 10. Pregledajte sve kataloge kako biste saznali gdje je najbolja dostupna cijena.
Trenutno je u tijeku rasprodaja proizvoda Maska u sljedećim trgovinama: Kaufland, Lidl, Avon, DM i Müller. Cijene s popustom nalaze se u sljedećim letcima:
Ako želite uštedjeti novac pri kupnji drugih proizvoda, jednostavno pretražujte pomoću naše trake za pretraživanje. Prednost je što ćete na našoj web stranici pronaći sve na jednom mjestu. Zanimljive promocije možete pronaći i na proizvodima poput Mlijeko, Maslac, Sir, Jogurt i Jaja.
Isprobajte kupovinu s Kimbinom gdje ćete uvijek biti informirani o najboljim ponudama. Ako se pretplatite na bilten, o novim ponudama možemo vas obavijestiti i e-poštom.
Kod nas ćete svaki dan pronaći nove ponude za razne proizvode. Ako ne želite propustiti nevjerojatne rasprodaje, preuzmite našu aplikaciju Kimbino i uvijek ćete biti informirani.
Čarobne riječi koje voli svaki ljubitelj Kimbina: popust, rasprodaja i ušteda. Kod nas ćete uštedjeti na Maska i na još mnogo toga! Otkrijte svijet Kimbina.
Kimbino
mlijeko
maslac
sir
jaja
ulje
kruh
kava
šunka
pivo

Registrirajte se i u potpunosti iskoristite pogodnosti.