KimbinoKimbino
Kimbino
Aktualna ponuda u Odaberite grad

Podnice - trenutne ponude, promocije i popusti

Kimbino vam uvijek donosi proizvode po najnižim cijenama. Favorit dana: podnice! Promociju podnice možete pronaći u letcima 4. Pregledajte sve kataloge kako biste saznali gdje je najbolja dostupna cijena.

Trenutno je u tijeku rasprodaja proizvoda podnice u sljedećim trgovinama: Prima, Lesnina , Harvey Norman i Mömax. Cijene s popustom nalaze se u sljedećim letcima:

Ako trebate kupiti više toga, kliknite na bilo koju trgovinu i njene kataloge. Na primjer, pogledajte Mlijeko, Maslac, Sir, Jogurt i Jaja i otkrijte izvrsne cijene. Isprobajte kupovinu s Kimbinom gdje ćete uvijek biti informirani o najboljim ponudama. Ako se pretplatite na bilten, o novim ponudama možemo vas obavijestiti i e-poštom.

Prikupljamo najbolje ponude iz vaših omiljenih hrvatskih trgovina. Ako želite uštedjeti više novca prilikom kupnje, preuzmite našu aplikaciju Kimbino i svi popusti su uvijek odmah dostupni.

Pronađite podnice i još mnogo toga na popustu. Kod nas nećete propustiti nijednu akciju. Možete računati na nas, vaš Kimbino.

Kimbino
Zatvori
mlijeko
maslac
sir
jaja
ulje
kruh
kava
šunka
pivo