Kimbino
Kimbino

Podnice u akciji - trenutne ponude, promocije i popusti

Više kataloga iz kategorije

Slijedeći omiljeni proizvodi

Podnice danas na popustu⚡

Kimbino vam uvijek donosi proizvode po najnižim cijenama. Favorit dana: Podnice! Promociju Podnice možete pronaći u letcima 4. Pregledajte sve kataloge kako biste saznali gdje je najbolja dostupna cijena.
Trenutno je u tijeku rasprodaja proizvoda Podnice u sljedećim trgovinama: Pevex, JYSK, Prima i Lesnina. Cijene s popustom nalaze se u sljedećim letcima:
Ako trebate kupiti više toga, kliknite na bilo koju trgovinu i njene kataloge. Na primjer, pogledajte Mlijeko, Maslac, Sir, Jogurt i Jaja i otkrijte izvrsne cijene.
Isprobajte kupovinu s Kimbinom gdje ćete uvijek biti informirani o najboljim ponudama. Ako se pretplatite na bilten, o novim ponudama možemo vas obavijestiti i e-poštom.
Prikupljamo najbolje ponude iz vaših omiljenih hrvatskih trgovina. Ako želite uštedjeti više novca prilikom kupnje, preuzmite našu aplikaciju Kimbino i svi popusti su uvijek odmah dostupni.
Pronađite Podnice i još mnogo toga na popustu. Kod nas nećete propustiti nijednu akciju. Možete računati na nas, vaš Kimbino.