KimbinoKimbino
Kimbino
Trenutna ponuda u Odaberite grad

Spužva za posuđe - trenutne ponude, promocije i popusti

Kimbino vam uvijek donosi proizvode po najnižim cijenama. Favorit dana: spužva za posuđe! Promociju spužva za posuđe možete pronaći u letcima 2. Pregledajte sve kataloge kako biste saznali gdje je najbolja dostupna cijena.
Trenutno je u tijeku rasprodaja proizvoda spužva za posuđe u sljedećim trgovinama: Kaufland, Metro, Ribola i Boso. Cijene s popustom nalaze se u sljedećim letcima:
Ako trebate kupiti više toga, kliknite na bilo koju trgovinu i njene kataloge. Na primjer, pogledajte Mlijeko, Maslac, Sir, Jogurt i Jaja i otkrijte izvrsne cijene.
Kimbino će uvijek pronaći najbolje popuste za vas i odmah će vas obavijestiti. Zahvaljujući Kimbinu možete uštedjeti svaki tjedan. Pretplatite se na naš bilten sada.
Prikupljamo najbolje ponude iz vaših omiljenih hrvatskih trgovina. Ako želite uštedjeti više novca prilikom kupnje, preuzmite našu aplikaciju Kimbino i svi popusti su uvijek odmah dostupni.
Čarobne riječi koje voli svaki ljubitelj Kimbina: popust, rasprodaja i ušteda. Kod nas ćete uštedjeti na spužva za posuđe i na još mnogo toga! Otkrijte svijet Kimbina.
Kimbino
mlijeko
maslac
sir
jaja
ulje
kruh
kava
šunka
pivo

Registrirajte se i u potpunosti iskoristite pogodnosti.