Kimbino
Kimbino

Smoothie u akciji - trenutne ponude, promocije i popusti

Smoothie u akciji - Gdje kupiti?

Više kataloga iz kategorije

Slijedeći omiljeni proizvodi

Smoothie danas na popustu⚡

Tražite li trgovinu s najpovoljnijim cijenama? Ne tražite dalje. Pronašli smo proizvod koji tražite. Smoothie dostupan po najpovoljnijoj cijeni možete pronaći u brošurama 8. Pogledajte sve ponude u katalozima vaših omiljenih hrvatskih trgovina i usporedite cijene. Pomoću Kimbino.hr kupnja i ušteda su brzi i jednostavni.
{Product} na popustu možete pronaći u sljedećim trgovinama: Kaufland, Metro, Oriflame, KTC i Pivac. Za popuste pogledajte sljedeće letke:
Ako vas popusti nisu nadahnuli i tražite nešto drugo, pokušajte potražiti drugu robu. Ovdje ćete pronaći akcije i ponude robe iz svih kategorija. Pogledajte promocije za proizvode poput Mlijeko, Maslac, Sir, Jogurt i Jaja i uštedite.
Isprobajte kupovinu s Kimbinom gdje ćete uvijek biti informirani o najboljim ponudama. Ako se pretplatite na bilten, o novim ponudama možemo vas obavijestiti i e-poštom.
Prikupljamo najbolje ponude iz vaših omiljenih hrvatskih trgovina. Ako želite uštedjeti više novca prilikom kupnje, preuzmite našu aplikaciju Kimbino i svi popusti su uvijek odmah dostupni.
Smoothie po izvrsnim cijenama možete prigodno usporediti na jednom mjestu. Vaš Kimbino.