Kimbino
Kimbino
Trenutna ponuda u Bjelovar
Logo trgovine Lidl - Prehrana
3.5/5

Lidl Bjelovar katalog novi od 03.04.2023 > Najnoviji letak

OGLAS
OGLAS

Lidl Bjelovar katalog – novi popusti Vas čekaju!

Lidl Bjelovar u svom asortimanu nudi prehrambene artikle, potrepštine za čišćenje doma, kao i poneke kućanske aparate i alate (iako u ograničenoj ponudi). Sve ovo i još mnogo toga na popustima nudi novi Lidl Bjelovar letak!

Pregledajte novi katalog, s početkom 03.04.2023 ovdje i napišite popis za iduću kupovinu. Ako Vas zanima neka od starijih akcija, i njih možete pronaći na našim stranicama, kao i lokaciju u blizini i Lidl Bjelovar radno vrijeme.

 

Lidl Bjelovar - artikli na sniženju su spremni

 

Trgovina Lidl Bjelovar u svojoj ponudi drži artikle kojima možete opremiti čitavo kućanstvo. Trebate li manje kućanske aparate poput kuhala ili ipak hranu i piće za napuniti police? Sniženja na sve to možete pronaći već danas.

Akcija se odnosi na svakodnevni uredski i školski pribor, kao i sve vrste prehrambenih proizvoda (od prerađevina poput namaza i paštetal, do sirovog mesa i ribe), dodataka prehrani, mliječnih i pekarskih proizvoda.

Higijenski preparati poput gelova i šampona, sapuna, menstrualnih uložaka, toaletnog papira i ubrusa, kao i gelova i pjena za brijanje su također sniženi.

Ako Lidl Bjelovar letak ne nudi popuste kakvi Vam odgovaraju, slobodno pregledajte ponudu drugih trgovina (Lidl, Tesco, Billa, Kaufland, Terno, Albert, Globus, Makro, Country Life i Enapo), a njihovu čitavu ponudu pregledajte na web stranicama - lidl.hr.

 

Lidl Bjelovar - akcije se obnavljaju

 

Ako propustite ovu akciju – ne brinite! Svakih nekoliko tjedana izlazi novi katalog s novim popustima, tako da nećete propustiti ništa.

Isto tako ćete pronaći i tematske popuste prilikom blagdana, školske i ljetne sezone.

Još Vas jednom pozivamo da Lidl Bjelovar letak pregledate ovdje!

 

OGLAS
OGLAS

Mjesta za pohranu Lidl u gradu Bjelovar

Izvor: here.com

Više kataloga iz kategorije

OGLAS

Slijedi

Dijeli

Kimbino
mlijeko
maslac
sir
jaja
ulje
kruh
kava
šunka
pivo
Kimbino
Logo trgovine Lidl -
Logo trgovine Lidl -

Registrirajte se i u potpunosti iskoristite pogodnosti.