Kimbino
Bjelovar
Kimbino
Bjelovar
OGLAS
Logo trgovine Plodine - Prehrana
3.5/5

Plodine Bjelovar katalog od 22.05.2024 > Nova tjedna akcija

Mjesta za pohranu Plodine u gradu Bjelovar i okolici

Podružnice iz kategorije u gradu Bjelovar i okolici

Izvor: here.com

Više kataloga iz kategorije

Plodine Bjelovar katalog – novi popusti Vas čekaju!

Plodine Bjelovar u svom asortimanu nudi prehrambene artikle, potrepštine za čišćenje doma, kao i poneke kućanske aparate i alate (iako u ograničenoj ponudi). Sve ovo i još mnogo toga na popustima nudi novi Plodine Bjelovar letak!

Pregledajte novi katalog, s početkom 22.05.2024 ovdje i napišite popis za iduću kupovinu. Ako Vas zanima neka od starijih akcija, i njih možete pronaći na našim stranicama, kao i lokaciju u blizini i Plodine Bjelovar radno vrijeme.

 

Plodine Bjelovar - artikli na sniženju su spremni

 

Trgovina Plodine Bjelovar u svojoj ponudi drži artikle kojima možete opremiti čitavo kućanstvo. Trebate li manje kućanske aparate poput kuhala ili ipak hranu i piće za napuniti police? Sniženja na sve to možete pronaći već danas.

Akcija se odnosi na svakodnevni uredski i školski pribor, kao i sve vrste prehrambenih proizvoda (od prerađevina poput namaza i paštetal, do sirovog mesa i ribe), dodataka prehrani, mliječnih i pekarskih proizvoda.

Higijenski preparati poput gelova i šampona, sapuna, menstrualnih uložaka, toaletnog papira i ubrusa, kao i gelova i pjena za brijanje su također sniženi.

Ako Plodine Bjelovar letak ne nudi popuste kakvi Vam odgovaraju, slobodno pregledajte ponudu drugih trgovina (Kaufland, Lidl, Konzum, Metro, Spar, Interspar, Lonia, NTL, Tommy i Studenac), a njihovu čitavu ponudu pregledajte na web stranicama - plodine.hr.

 

Plodine Bjelovar - akcije se obnavljaju

 

Ako propustite ovu akciju – ne brinite! Svakih nekoliko tjedana izlazi novi katalog s novim popustima, tako da nećete propustiti ništa.

Isto tako ćete pronaći i tematske popuste prilikom blagdana, školske i ljetne sezone.

Pregledajte Plodine Bjelovar letak ovdje ili otkriti trgovine Plodine također u drugim gradovima: Zagreb, Osijek, Split, Pula, Poreč i Vinkovci.

 

 

OGLAS
OGLAS