Logo trgovine KTC - Prehrana
3/5

KTC Daruvar BLACK FRIDAY 2022 Katalog Prosinac

OGLAS
OGLAS

KTC katalog Daruvar

3/5
Actual brochure
Skoro svatko zna za KTC, jedan od vodećih trgovačkih lanaca na Hrvatskom tržištu. Možete kupiti gotovo sve što poželite po izvrsnim cijenama u bilo kojoj KTC trgovini. KTC redovito izbacuje nove ponude po nevjerojatno niskim cijenama. Ponuda vrijedi od 24.11.2022 i dostupna je ako kliknete ovdje. U drugim trgovinama mogli biste pronaći iste proizvode i po povoljnijim cijenama. Pokušajte s trgovinama kao što su Bakmaz, Boso, Eurospin, Gavranović, Interspar, Kaufland, Kitro, Konzum, Lidl, Lonia.

Još niste odlučili gdje biste kupovali? KTC trgovine možete pronaći u mnogim gradovima, kao što su Sisak, Križevci, Vrbovec, Požega, Koprivnica. Službene stranice postoje kako bi informirale kupce o trgovini i proizvodima koje nudi. Stoga, niste li našli traženo na našoj stranici, pokušajte na službenoj stranici trgovine www.ktc.hr.

Prije svega - nema otpada. Usto, katalozi su jasno uređeni. Možda je i najveća prednost korištenja Kimbino.hr to što su internetski katalozi dostupni gdje god ponesete svoj telefon. Doslovno će vam biti na raspolaganju gdje god se nalazili! Ovo je ogromna prednost internetskih kataloga s posljednjom ponudom KTC trgovina. Hvala vam što ste na istoj valnoj duljini s nama kad se radi o očuvanju okoliša i zaštiti šuma. Listajući kataloge trgovine KTC na internetu uštedjet ćete mnogo papira.

Kako uštedjeti jednostavno i bezbolno? Zahvaljujući nižim cijenama!

Praćenje aktualnih ponuda KTC trgovačkog lanca može vam se činiti zamorno, ali dojam vara! Postupite mudro i pretplatite se kako biste primali naše obavijesti. Možete skinuti i našu aplikaciju Kimbino. Tako više nikada nećete propustiti ni jednu ponudu koju vam pripremi KTC. Usto, uštedjet ćete i mnogo vremena u usporedbi s listanjem papirnatih kataloga.

OGLAS
OGLAS

Mjesta za pohranu KTC u gradu Daruvar

Izvor: here.com

Više kataloga iz kategorije

OGLAS

Slijedi

Trgovine

Dijeli

Kimbino
mlijeko
maslac
sir
jaja
ulje
kruh
kava
šunka
pivo
Kimbino
Logo trgovine KTC -
Logo trgovine KTC -