Kimbino
Poreč
Kimbino
Poreč
OGLAS
Logo trgovine Konzum - Prehrana
3/5

Konzum Poreč katalog od 23.05.2024 > Nova tjedna akcija

Mjesta za pohranu Konzum u gradu Poreč i okolici

Podružnice iz kategorije u gradu Poreč i okolici

Izvor: here.com

Više kataloga iz kategorije

Konzum Poreč katalog – novi popusti Vas čekaju!

Konzum Poreč u svom asortimanu nudi prehrambene artikle, potrepštine za čišćenje doma, kao i poneke kućanske aparate i alate (iako u ograničenoj ponudi). Sve ovo i još mnogo toga na popustima nudi novi Konzum Poreč letak!

Pregledajte novi katalog, s početkom 23.05.2024 ovdje i napišite popis za iduću kupovinu. Ako Vas zanima neka od starijih akcija, i njih možete pronaći na našim stranicama, kao i lokaciju u blizini i Konzum Poreč radno vrijeme.

 

Konzum Poreč - artikli na sniženju su spremni

 

Trgovina Konzum Poreč u svojoj ponudi drži artikle kojima možete opremiti čitavo kućanstvo. Trebate li manje kućanske aparate poput kuhala ili ipak hranu i piće za napuniti police? Sniženja na sve to možete pronaći već danas.

Akcija se odnosi na svakodnevni uredski i školski pribor, kao i sve vrste prehrambenih proizvoda (od prerađevina poput namaza i paštetal, do sirovog mesa i ribe), dodataka prehrani, mliječnih i pekarskih proizvoda.

Higijenski preparati poput gelova i šampona, sapuna, menstrualnih uložaka, toaletnog papira i ubrusa, kao i gelova i pjena za brijanje su također sniženi.

Ako Konzum Poreč letak ne nudi popuste kakvi Vam odgovaraju, slobodno pregledajte ponudu drugih trgovina (Kaufland, Lidl, Metro, Plodine, Spar, Interspar, Lonia, NTL, Tommy i Studenac), a njihovu čitavu ponudu pregledajte na web stranicama - konzum.hr.

 

Konzum Poreč - akcije se obnavljaju

 

Ako propustite ovu akciju – ne brinite! Svakih nekoliko tjedana izlazi novi katalog s novim popustima, tako da nećete propustiti ništa.

Isto tako ćete pronaći i tematske popuste prilikom blagdana, školske i ljetne sezone.

Pregledajte Konzum Poreč letak ovdje ili otkriti trgovine Konzum također u drugim gradovima: Zagreb, Split, Osijek, Rovinj, Varaždin i Pula.

 

OGLAS
OGLAS

Registrirajte se i u potpunosti iskoristite pogodnosti.