Logo trgovine Emmezeta - Namještaj
3/5

Emmezeta katalog Pula - Vikend akcija 2022

OGLAS
OGLAS

Emmezeta katalog Pula

3/5
Actual brochure
Emmezeta je jedna od najpopularnijih trgovina među hrvatskim kupcima. Zahvaljujući tome profilirao se kao jedan od najuspješnijih trgovačkih lanaca na Hrvatskom tržištu. Među kupcima Emmezeta je dobro poznat po širokom asortimanu proizvoda i odličnim cijenama. Većina kupaca tamo pronađe sve što im treba. Posljednju ponudu koja vrijedi od 01.12.2021 možete pogledati ovdje. Također provjerite i ponude ovih trgovina: Elgrad, Fero-term, Harvey Norman, IKEA, JYSK, Mima namještaj, Mömax, Prima. Tamo biste lako mogli pronaći iste proizvode i po boljim cijenama.

Želite li kupovati u Emmezeta trgovinama, posjetite grad Pula, Zadar, Zagreb, Kaštela, Osijek. Niste li pronašli što tražite na našoj stranici, pokušajte na službenoj stranici trgovine www.emmezeta.hr.

Zaboravite papirnate kataloge i pune poštanske sandučiće. Koristite kataloge na internetu preko Kimbino aplikacije gdje je uvijek posljednja Emmezeta ponuda, bez obzira gdje se nalazite. Papirnati su katalozi jako štetni za okoliš i zato cijenimo što aktualne ponude Emmezeta trgovina tražite na internetu.

Kupovanjem potrepština na sniženju možete uštedjeti mnogo novca. Jedino što trebate znati jest koji je proizvod na sniženju, i u kojoj trgovini. To možete saznati jednostavno i brzo zahvaljujući internetskim katalozima.

Svatko želi uštedjeti vrijeme i novac. Novac možete uštedjeti zahvaljujući posebnim ponudama koje Emmezeta nudi, a vrijeme pretplatom na primanje naših obavijesti ili skidanjem naše aplikacijeKimbino. Samo nekoliko sekundi bit će dovoljno da provjerite posebnu ponudu Emmezeta trgovina. Vaš Kimbino.

OGLAS
OGLAS

Mjesta za pohranu Emmezeta u gradu Pula

Izvor: here.com

Više kataloga iz kategorije

OGLAS

Slijedi

U trgovinu

Trgovine

Dijeli

Kimbino
Zatvori
mlijeko
maslac
sir
jaja
ulje
kruh
kava
šunka
pivo
Kimbino
Zatvori
Logo trgovine Emmezeta -
Logo trgovine Emmezeta -