Kimbino
Slavonski Brod
Kimbino
Slavonski Brod
OGLAS

Interspar Slavonski Brod katalog novi od 24.07.2024 > Akcija

OGLAS
Interspar

Mjesta za pohranu Interspar u gradu Slavonski Brod i okolici

Prikaži sve

Podružnice iz kategorije u gradu Slavonski Brod i okolici

Više kataloga iz kategorije

Interspar Slavonski Brod katalog – supermarket za veliku kupovinu

Kao i većini velikih gradova u Hrvatskoj, u Slavonskom Brodu možete pronaći veliki Intersparov supermarket. Ako planirate kupovinu, pregledajte Interspar Slavonski Brod letak i pripremite se za nadolazeće popuste koji se primijenjuju na širok asortiman proizvoda.

Ovaj Interspar Slavonski Brod katalog novi započinje 24.07.2024, a svaka istekla Interspar Slavonski Brod akcija je također dostupna na našim stranicama, kao i lokacija Interspar Slavonski Brod u blizini i Interspar Slavonski Brod radno vrijeme.

 

Interspar Slavonski Brod – kupujmo hrvatsky


Jeste li znali da je Interspar najveći trgovac domaćih proizvoda u Hrvatskoj? Otvorite li Interspar Slavonski Brod katalog, pronaći čete da je 77% artikala upravo iz hrvatske proizvodnje. Ovo čini Interspar izrazito važnom trgovinom za hrvatske proizvođače.

Statistički je Interspar treća najveća trgovina u Hrvatskoj, koja se prvi put otvorila 2005. godine u Zadru, a od tad se proširila u sve veće centre u Hrvatskoj. 2017. je poznata trgovina BILLA preuzeta od strane Interspara.

Naši se proizvodi ne prodaju samo u hrvatskim trgovinama, već i u trgovinama Interspar u Austriji, Italiji, Sloveniji i Mađarskoj, a vjerojatno je i daljnje proširenje.

Kao šećer na kraju, Interspar je dva puta za redom nositelj nagrade najboljeg trgovca u zemlji prema izboru časopisa Ja Trgovac.

Ako uz sve to ipak niste pronašli ono što tražite, pogledajte druge trgovine - Kaufland, Lidl, Konzum, Metro, Plodine, Spar, Lonia, NTL, Tommy i Studenac.

 

Interspar Slavonski Brod – robne i poznate marke na popust


Svima je dobro poznata S-Budget robna marka koju možete pronaći u Intersparu, ali Interspar Slavonski Brod akcija nudi popuste i na mesne proizvode iz Interspar mesnice, kao i na poznate marke prehrambenih proizvoda.

Među njima ćete pronaći higijenske potrepštine, proizvode za čišćenje, kućanske aparate, i druge neprehrambene proizvode čije sniženje nosi Interspar Slavonski Brod letak.

Osim popusta, Interspar Slavonski Brod katalog novi donosi informacije o nagradnim igrama i budućim popustima, a na našim stranicama možete pronaći gdje je Interspar Slavonski brod u blizini i koje je Interspar Slavonski Brod radno vrijeme.

 

Interspar trgovinu možete pronaći također u sljedećim gradovima: Zagreb, Osijek, Split, Sisak, Pula i Velika Gorica.

 

 

OGLAS
OGLAS