Kimbino
Vodice
Kimbino
Vodice
OGLAS
Logo trgovine Konzum - Prehrana
3/5

Konzum Vodice katalog od 23.05.2024 > Nova tjedna akcija

Mjesta za pohranu Konzum u gradu Vodice i okolici

Podružnice iz kategorije u gradu Vodice i okolici

Izvor: here.com

Više kataloga iz kategorije

Konzum Vodice katalog – sve što Vam treba

Konzum trgovine su poznate po svojoj proširenoj ponudi – u njima nećete pronaći samo prehrambene proizvode, već i kuhinjske tave i lonce, elektroničke uređaje, sportsku opremu, i još mnogo toga.

Konzum Vodice katalog novi nudi upravo to – njihove akcije možete pregledati i isplanirati kupovinu preko naših stranica. Konzum Vodice letak, koji počinje 23.05.2024, pregledajte ovdje, a također možete pronaći i Konzum Vodice u blizini, kao i radno vrijeme.

 

Konzum Vodice – vodeći trgovački lanac u Hrvatskoj


Nema sumnje da je Konzum najveći trgovački lanac u Lijepoj Našoj, a takvo se vodstvo temelji na velikom iskustvu. Od svog osnutka, davne 1957., Konzum se proširio iz Zagreba do svakog kuta Hrvatske, gdje sada broji više od 10 000 zaposlenika i više od 600 poslovnica.

Također predvodi i na tehnološkom polju, jer je Konzum prva trgovina u Hrvatskoj koja je omogućila internet kupovinu i dostavu namirnica. Uz to je trgovački lanac izrazito aktivan po pitanju ekološke osviještenosti i recikliranja – sva neprodana hrana se ne baca, već se donira u dobrotvorne svrhe (do sada je donirano više od 1300 tona), zbog čega Konzum ima 5 nagrada Najdonatora hrane.

Dodatne su ekološke prakse maksimalna energetska učinkovitost, kao i recikliranje plastike i papire.

Ovo su samo neke od informacije koje vrijedi izvoditi, a Konzum Vodice letak ih ne nudi. Konzum Vodice akcija nije jedina – pogledajte slične trgovine: Kaufland, Lidl, Metro, Plodine, Spar, Interspar, Lonia, NTL, Tommy i Studenac.

 

Konzum Vodice – domaći proizvodi za domaće kupce


Konzum je izrazito važan za domaće proizvođače jer im daje prednost pri prodaji. I trenutni Konzum Vodice katalog nudi mnoge proizvode hrvatskih proizvođača, poput mesa i suhomesnatih proizvoda, ribe, voća i povrća, i raznih prerađevina.

Konzum Vodice akcija nekada nudi i popuste na neprehrambene proizvode, što svakako treba imati na oku i iskoristiti ako se prilika stvori.

Saznajte na našim stranicama gdje je Konzum Vodice u blizini i koje je radno vrijeme.

 

Otkriti trgovine Konzum i u drugim gradovima: Zagreb, Split, Osijek, Rovinj, Varaždin i Pula.

OGLAS
OGLAS