Kimbino
Kimbino

Breskva - trenutne ponude, promocije i popusti

Više kataloga iz kategorije

Slijedeći omiljeni proizvodi

Breskva danas na popustu⚡

Tražite li trgovinu s najpovoljnijim cijenama? Ne tražite dalje. Pronašli smo proizvod koji tražite. Breskva dostupan po najpovoljnijoj cijeni možete pronaći u brošurama 16. Pogledajte sve ponude u katalozima vaših omiljenih hrvatskih trgovina i usporedite cijene. Pomoću Kimbino.hr kupnja i ušteda su brzi i jednostavni.
Trenutno je u tijeku rasprodaja proizvoda Breskva u sljedećim trgovinama: Kaufland, Lidl, Konzum, Plodine i Pivac. Cijene s popustom nalaze se u sljedećim letcima:
Ako želite uštedjeti novac pri kupnji drugih proizvoda, jednostavno pretražujte pomoću naše trake za pretraživanje. Prednost je što ćete na našoj web stranici pronaći sve na jednom mjestu. Zanimljive promocije možete pronaći i na proizvodima poput Mlijeko, Maslac, Sir, Jogurt i Jaja.
Kimbino će uvijek pronaći najbolje popuste za vas i odmah će vas obavijestiti. Zahvaljujući Kimbinu možete uštedjeti svaki tjedan. Pretplatite se na naš bilten sada.
Da biste osigurali da uvijek imate posebne ponude za sve dostupne proizvode, preuzmite našu aplikaciju Kimbino. Popusti vam neće promaknuti.
Breskva po izvrsnim cijenama možete prigodno usporediti na jednom mjestu. Vaš Kimbino.
Pretraživanje

Registrirajte se i u potpunosti iskoristite pogodnosti.