Kimbino
Kimbino

Krastavci - trenutne ponude, promocije i popusti

Više kataloga iz kategorije

Slijedeći omiljeni proizvodi

Krastavci danas na popustu⚡

Tražite li trgovinu s najpovoljnijim cijenama? Ne tražite dalje. Pronašli smo proizvod koji tražite. Krastavci dostupan po najpovoljnijoj cijeni možete pronaći u brošurama 7. Pogledajte sve ponude u katalozima vaših omiljenih hrvatskih trgovina i usporedite cijene. Pomoću Kimbino.hr kupnja i ušteda su brzi i jednostavni.
Trenutno je u tijeku rasprodaja proizvoda Krastavci u sljedećim trgovinama: Lidl, Metro, Interspar, KTC i Pivac. Cijene s popustom nalaze se u sljedećim letcima:
Ako vas popusti nisu nadahnuli i tražite nešto drugo, pokušajte potražiti drugu robu. Ovdje ćete pronaći akcije i ponude robe iz svih kategorija. Pogledajte promocije za proizvode poput Mlijeko, Maslac, Sir, Jogurt i Jaja i uštedite.
Kimbino će uvijek pronaći najbolje popuste za vas i odmah će vas obavijestiti. Zahvaljujući Kimbinu možete uštedjeti svaki tjedan. Pretplatite se na naš bilten sada.
Da biste osigurali da uvijek imate posebne ponude za sve dostupne proizvode, preuzmite našu aplikaciju Kimbino. Popusti vam neće promaknuti.
Pronađite Krastavci i još mnogo toga na popustu. Kod nas nećete propustiti nijednu akciju. Možete računati na nas, vaš Kimbino.