Kimbino
Kimbino
Trenutna ponuda u Odaberite grad

Majica bez rukava - trenutne ponude, promocije i popusti

Kimbino vam uvijek donosi proizvode po najnižim cijenama. Favorit dana: majica bez rukava! Promociju majica bez rukava možete pronaći u letcima 1. Pregledajte sve kataloge kako biste saznali gdje je najbolja dostupna cijena.
Trenutno je u tijeku rasprodaja proizvoda majica bez rukava u sljedećim trgovinama: Lidl. Cijene s popustom nalaze se u sljedećim letcima:
Ako želite uštedjeti novac pri kupnji drugih proizvoda, jednostavno pretražujte pomoću naše trake za pretraživanje. Prednost je što ćete na našoj web stranici pronaći sve na jednom mjestu. Zanimljive promocije možete pronaći i na proizvodima poput Mlijeko, Maslac, Sir, Jogurt i Jaja.
Isprobajte kupovinu s Kimbinom gdje ćete uvijek biti informirani o najboljim ponudama. Ako se pretplatite na bilten, o novim ponudama možemo vas obavijestiti i e-poštom.
Prikupljamo najbolje ponude iz vaših omiljenih hrvatskih trgovina. Ako želite uštedjeti više novca prilikom kupnje, preuzmite našu aplikaciju Kimbino i svi popusti su uvijek odmah dostupni.
Majica bez rukava po izvrsnim cijenama možete prigodno usporediti na jednom mjestu. Vaš Kimbino.
Kimbino
mlijeko
maslac
sir
jaja
ulje
kruh
kava
šunka
pivo

Registrirajte se i u potpunosti iskoristite pogodnosti.