Kimbino
Kimbino

Mljeveno meso - trenutne ponude, promocije i popusti

Više kataloga iz kategorije

Slijedeći omiljeni proizvodi

Mljeveno meso danas na popustu⚡

Tražite li trgovinu s najpovoljnijim cijenama? Ne tražite dalje. Pronašli smo proizvod koji tražite. Mljeveno meso dostupan po najpovoljnijoj cijeni možete pronaći u brošurama 8. Pogledajte sve ponude u katalozima vaših omiljenih hrvatskih trgovina i usporedite cijene. Pomoću Kimbino.hr kupnja i ušteda su brzi i jednostavni.
Trenutno je u tijeku rasprodaja proizvoda Mljeveno meso u sljedećim trgovinama: Kaufland, Konzum, Plodine, Spar i Interspar. Cijene s popustom nalaze se u sljedećim letcima:
Ako želite uštedjeti novac pri kupnji drugih proizvoda, jednostavno pretražujte pomoću naše trake za pretraživanje. Prednost je što ćete na našoj web stranici pronaći sve na jednom mjestu. Zanimljive promocije možete pronaći i na proizvodima poput Mlijeko, Maslac, Sir, Jogurt i Jaja.
Isprobajte kupovinu s Kimbinom gdje ćete uvijek biti informirani o najboljim ponudama. Ako se pretplatite na bilten, o novim ponudama možemo vas obavijestiti i e-poštom.
Da biste osigurali da uvijek imate posebne ponude za sve dostupne proizvode, preuzmite našu aplikaciju Kimbino. Popusti vam neće promaknuti.
Pronađite Mljeveno meso i još mnogo toga na popustu. Kod nas nećete propustiti nijednu akciju. Možete računati na nas, vaš Kimbino.