Kimbino
Kimbino

Panceta u akciji - trenutne ponude, promocije i popusti

Panceta u akciji - Gdje kupiti?

Više kataloga iz kategorije

Slijedeći omiljeni proizvodi

Panceta danas na popustu⚡

Kimbino vam uvijek donosi proizvode po najnižim cijenama. Favorit dana: Panceta! Promociju Panceta možete pronaći u letcima 10. Pregledajte sve kataloge kako biste saznali gdje je najbolja dostupna cijena.
Trenutno je u tijeku rasprodaja proizvoda Panceta u sljedećim trgovinama: Lidl, Konzum, Plodine, Spar i Tommy. Cijene s popustom nalaze se u sljedećim letcima:
Ako trebate kupiti više toga, kliknite na bilo koju trgovinu i njene kataloge. Na primjer, pogledajte Mlijeko, Maslac, Sir, Jogurt i Jaja i otkrijte izvrsne cijene.
Kimbino će uvijek pronaći najbolje popuste za vas i odmah će vas obavijestiti. Zahvaljujući Kimbinu možete uštedjeti svaki tjedan. Pretplatite se na naš bilten sada.
Prikupljamo najbolje ponude iz vaših omiljenih hrvatskih trgovina. Ako želite uštedjeti više novca prilikom kupnje, preuzmite našu aplikaciju Kimbino i svi popusti su uvijek odmah dostupni.
Čarobne riječi koje voli svaki ljubitelj Kimbina: popust, rasprodaja i ušteda. Kod nas ćete uštedjeti na Panceta i na još mnogo toga! Otkrijte svijet Kimbina.