Kimbino
Kimbino

Pasirana rajčica - trenutne ponude, promocije i popusti

Više kataloga iz kategorije

Slijedeći omiljeni proizvodi

Pasirana rajčica danas na popustu⚡

Pasirana rajčica po najboljoj cijeni? Na pravom ste mjestu. Proizvod koji tražite možete pronaći u katalozima 6. Pregledajte ove letke i pronađite druge izvrsne cijene za svoje omiljene proizvode. Pronalaženje najboljih cijena brzo je i jednostavno pomoću Kimbino.hr.
Trenutno je u tijeku rasprodaja proizvoda Pasirana rajčica u sljedećim trgovinama: Kaufland, Konzum, Plodine, Spar i Tommy. Cijene s popustom nalaze se u sljedećim letcima:
Ako trebate kupiti više toga, kliknite na bilo koju trgovinu i njene kataloge. Na primjer, pogledajte Mlijeko, Maslac, Sir, Jogurt i Jaja i otkrijte izvrsne cijene.
Prije kupovine uvijek provjerite letke i uštedite. Na web stranici Kimbino pronaći ćete najbolje ponude dostupne tijekom Svibanj.
Da biste osigurali da uvijek imate posebne ponude za sve dostupne proizvode, preuzmite našu aplikaciju Kimbino. Popusti vam neće promaknuti.
Pronađite Pasirana rajčica i još mnogo toga na popustu. Kod nas nećete propustiti nijednu akciju. Možete računati na nas, vaš Kimbino.

Registrirajte se i u potpunosti iskoristite pogodnosti.