Kimbino
Kimbino

Pašteta u akciji - trenutne ponude, promocije i popusti

Pašteta u akciji - Gdje kupiti?

Više kataloga iz kategorije

Slijedeći omiljeni proizvodi

Pašteta danas na popustu⚡

Tražite li trgovinu s najpovoljnijim cijenama? Ne tražite dalje. Pronašli smo proizvod koji tražite. Pašteta dostupan po najpovoljnijoj cijeni možete pronaći u brošurama 21. Pogledajte sve ponude u katalozima vaših omiljenih hrvatskih trgovina i usporedite cijene. Pomoću Kimbino.hr kupnja i ušteda su brzi i jednostavni.
Trenutno je u tijeku rasprodaja proizvoda Pašteta u sljedećim trgovinama: Kaufland, Lidl, Konzum, Plodine i Spar. Cijene s popustom nalaze se u sljedećim letcima:
Ako vas popusti nisu nadahnuli i tražite nešto drugo, pokušajte potražiti drugu robu. Ovdje ćete pronaći akcije i ponude robe iz svih kategorija. Pogledajte promocije za proizvode poput Mlijeko, Maslac, Sir, Jogurt i Jaja i uštedite.
Prije kupovine uvijek provjerite letke i uštedite. Na web stranici Kimbino pronaći ćete najbolje ponude dostupne tijekom Srpanj.
Prikupljamo najbolje ponude iz vaših omiljenih hrvatskih trgovina. Ako želite uštedjeti više novca prilikom kupnje, preuzmite našu aplikaciju Kimbino i svi popusti su uvijek odmah dostupni.
Pašteta po izvrsnim cijenama možete prigodno usporediti na jednom mjestu. Vaš Kimbino.