Kimbino
Kimbino

Sapun - trenutne ponude, promocije i popusti

Više kataloga iz kategorije

Sapun danas na popustu⚡

Kimbino vam uvijek donosi proizvode po najnižim cijenama. Favorit dana: Sapun! Promociju Sapun možete pronaći u letcima 14. Pregledajte sve kataloge kako biste saznali gdje je najbolja dostupna cijena.
Trenutno je u tijeku rasprodaja proizvoda Sapun u sljedećim trgovinama: Kaufland, Plodine, Müller, Eurospin i Pivac. Cijene s popustom nalaze se u sljedećim letcima:
Ako želite uštedjeti novac pri kupnji drugih proizvoda, jednostavno pretražujte pomoću naše trake za pretraživanje. Prednost je što ćete na našoj web stranici pronaći sve na jednom mjestu. Zanimljive promocije možete pronaći i na proizvodima poput Mlijeko, Maslac, Sir, Jogurt i Jaja.
Isprobajte kupovinu s Kimbinom gdje ćete uvijek biti informirani o najboljim ponudama. Ako se pretplatite na bilten, o novim ponudama možemo vas obavijestiti i e-poštom.
Prikupljamo najbolje ponude iz vaših omiljenih hrvatskih trgovina. Ako želite uštedjeti više novca prilikom kupnje, preuzmite našu aplikaciju Kimbino i svi popusti su uvijek odmah dostupni.
Čarobne riječi koje voli svaki ljubitelj Kimbina: popust, rasprodaja i ušteda. Kod nas ćete uštedjeti na Sapun i na još mnogo toga! Otkrijte svijet Kimbina.
Pretraživanje

Registrirajte se i u potpunosti iskoristite pogodnosti.