Kimbino
Kimbino
Trenutna ponuda u Odaberite grad

Sol za perilicu posuđa - trenutne ponude, promocije i popusti

Sol za perilicu posuđa

Kimbino vam uvijek donosi proizvode po najnižim cijenama. Favorit dana: sol za perilicu posuđa! Promociju sol za perilicu posuđa možete pronaći u letcima 3. Pregledajte sve kataloge kako biste saznali gdje je najbolja dostupna cijena.
Trenutno je u tijeku rasprodaja proizvoda sol za perilicu posuđa u sljedećim trgovinama: Lidl, Plodine, NTL, Gavranović i Kitro. Cijene s popustom nalaze se u sljedećim letcima:
Ako želite uštedjeti novac pri kupnji drugih proizvoda, jednostavno pretražujte pomoću naše trake za pretraživanje. Prednost je što ćete na našoj web stranici pronaći sve na jednom mjestu. Zanimljive promocije možete pronaći i na proizvodima poput Mlijeko, Maslac, Sir, Jogurt i Jaja.
Prije kupovine uvijek provjerite letke i uštedite. Na web stranici Kimbino pronaći ćete najbolje ponude dostupne tijekom Rujan.
Da biste osigurali da uvijek imate posebne ponude za sve dostupne proizvode, preuzmite našu aplikaciju Kimbino. Popusti vam neće promaknuti.
Pronađite sol za perilicu posuđa i još mnogo toga na popustu. Kod nas nećete propustiti nijednu akciju. Možete računati na nas, vaš Kimbino.
Kimbino
mlijeko
maslac
sir
jaja
ulje
kruh
kava
šunka
pivo

Registrirajte se i u potpunosti iskoristite pogodnosti.