Kimbino
Kimbino

Sol u akciji - trenutne ponude, promocije i popusti

Sol u akciji - Gdje kupiti?

Više kataloga iz kategorije

Slijedeći omiljeni proizvodi

Sol danas na popustu⚡

Sol po najboljoj cijeni? Na pravom ste mjestu. Proizvod koji tražite možete pronaći u katalozima 16. Pregledajte ove letke i pronađite druge izvrsne cijene za svoje omiljene proizvode. Pronalaženje najboljih cijena brzo je i jednostavno pomoću Kimbino.hr.
Trenutno je u tijeku rasprodaja proizvoda Sol u sljedećim trgovinama: Lidl, Interspar, Tommy, KTC i Ribola. Cijene s popustom nalaze se u sljedećim letcima:
Ako vas popusti nisu nadahnuli i tražite nešto drugo, pokušajte potražiti drugu robu. Ovdje ćete pronaći akcije i ponude robe iz svih kategorija. Pogledajte promocije za proizvode poput Mlijeko, Maslac, Sir, Jogurt i Jaja i uštedite.
Kimbino će uvijek pronaći najbolje popuste za vas i odmah će vas obavijestiti. Zahvaljujući Kimbinu možete uštedjeti svaki tjedan. Pretplatite se na naš bilten sada.
Prikupljamo najbolje ponude iz vaših omiljenih hrvatskih trgovina. Ako želite uštedjeti više novca prilikom kupnje, preuzmite našu aplikaciju Kimbino i svi popusti su uvijek odmah dostupni.
Pronađite Sol i još mnogo toga na popustu. Kod nas nećete propustiti nijednu akciju. Možete računati na nas, vaš Kimbino.