Kimbino
Kimbino

Voćni jogurt - trenutne ponude, promocije i popusti

Više kataloga iz kategorije

Slijedeći omiljeni proizvodi

Voćni jogurt danas na popustu⚡

Tražite li trgovinu s najpovoljnijim cijenama? Ne tražite dalje. Pronašli smo proizvod koji tražite. Voćni jogurt dostupan po najpovoljnijoj cijeni možete pronaći u brošurama 10. Pogledajte sve ponude u katalozima vaših omiljenih hrvatskih trgovina i usporedite cijene. Pomoću Kimbino.hr kupnja i ušteda su brzi i jednostavni.
Lanci koji imaju Voćni jogurt na popustu uključuju Konzum, Spar, Interspar, NTL i Tommy. Možete ga pronaći u sljedećim letcima:
Ako trebate kupiti više toga, kliknite na bilo koju trgovinu i njene kataloge. Na primjer, pogledajte Mlijeko, Maslac, Sir, Jogurt i Jaja i otkrijte izvrsne cijene.
Isprobajte kupovinu s Kimbinom gdje ćete uvijek biti informirani o najboljim ponudama. Ako se pretplatite na bilten, o novim ponudama možemo vas obavijestiti i e-poštom.
Da biste osigurali da uvijek imate posebne ponude za sve dostupne proizvode, preuzmite našu aplikaciju Kimbino. Popusti vam neće promaknuti.
Čarobne riječi koje voli svaki ljubitelj Kimbina: popust, rasprodaja i ušteda. Kod nas ćete uštedjeti na Voćni jogurt i na još mnogo toga! Otkrijte svijet Kimbina.