Logo trgovine Elipso - Tehnika
3/5

ELIPSO katalog Koprivnica - Akcije i popusti Listopad 2022

OGLAS
OGLAS

Elipso katalog Koprivnica

3/5
Actual brochure
Svi su već čuli za Elipso, jednu od najuspješnijih trgovina na Hrvatskom tržištu. Elipso vam nudi gotovo sve što vam ikada može zatrebati. Što je najvažnije, čini to po odličnim cijenama. Elipso često predstavlja nove proizvode, a mnogi su i na akcijama. Zanima vas što možete kupiti za malo novca od 22.09.2022? Provjerite ovdje! Preporučujemo vam da provjerite i ponude drugih trgovina. Što mislite o trgovinama Centar Tehnike, Chipoteka, eKupi, FRIGO & Co., Instar, Links, Mikronis, Svijet medija?

Elipso trgovine možete pronaći u mnogim gradovima diljem Hrvatske, kao na primjer Zagreb, Split, Pula, Rijeka, Sisak. Niste imali sreće s pronalaženjem onog što ste tražili? Možete posjetiti službenu stranicu trgovine www.elipso.hr direktno s ove stranice.

Zaboravite papirnate kataloge i pune poštanske sandučiće. Koristite kataloge na internetu preko Kimbino aplikacije gdje je uvijek posljednja Elipso ponuda, bez obzira gdje se nalazite. Zaštita okoliša nije samo kliše. Jako smo zadovoljni što ponude koje Elipso nudi provjeravate na internetu,a ne u printanoj verziji.Mnogo će stabala biti spašeno na taj način!

Ne vjerujete da je štedjeti prilikom kupovine ovako jednostavno? Dođite i vidite.

Elipso ima specijalne ponude koje su toliko pristupačne da ćete uštedjeti mnogo novca. Kako osigurati da ne propustite nijednu specijalnu ponudu koju Elipso nudi? Jednostavno: pretplatite se kako biste primali naše obavijesti, ili skinite našu aplikaciju Kimbino.

OGLAS
OGLAS

Mjesta za pohranu Elipso u gradu Koprivnica

Izvor: here.com

Više kataloga iz kategorije

OGLAS

Slijedi

U trgovinu

Trgovine

Dijeli

Kimbino
Zatvori
mlijeko
maslac
sir
jaja
ulje
kruh
kava
šunka
pivo
Kimbino
Zatvori
Logo trgovine Elipso -
Logo trgovine Elipso -