Kimbino
Umag
Kimbino
Umag
OGLAS

Kaufland Umag katalog novi 17.07.2024 > Nova tjedna akcija

OGLAS
Kaufland

Mjesta za pohranu Kaufland u gradu Umag i okolici

Podružnice iz kategorije u gradu Umag i okolici

Izvor: here.com

Više kataloga iz kategorije

Kaufland Umag katalog – novi popusti Vas čekaju!

Kaufland Umag u svom asortimanu nudi prehrambene artikle, potrepštine za čišćenje doma, kao i poneke kućanske aparate i alate (iako u ograničenoj ponudi). Sve ovo i još mnogo toga na popustima nudi novi Kaufland Umag letak!

Pregledajte novi katalog, s početkom 17.07.2024 ovdje i napišite popis za iduću kupovinu. Ako Vas zanima neka od starijih akcija, i njih možete pronaći na našim stranicama, kao i lokaciju u blizini i Kaufland Umag radno vrijeme.

 

Kaufland Umag - artikli na sniženju su spremni

 

Trgovina Kaufland Umag u svojoj ponudi drži artikle kojima možete opremiti čitavo kućanstvo. Trebate li manje kućanske aparate poput kuhala ili ipak hranu i piće za napuniti police? Sniženja na sve to možete pronaći već danas.

Akcija se odnosi na svakodnevni uredski i školski pribor, kao i sve vrste prehrambenih proizvoda (od prerađevina poput namaza i paštetal, do sirovog mesa i ribe), dodataka prehrani, mliječnih i pekarskih proizvoda.

Higijenski preparati poput gelova i šampona, sapuna, menstrualnih uložaka, toaletnog papira i ubrusa, kao i gelova i pjena za brijanje su također sniženi.

Ako Kaufland Umag letak ne nudi popuste kakvi Vam odgovaraju, slobodno pregledajte ponudu drugih trgovina (Lidl, Konzum, Metro, Plodine, Spar, Interspar, Lonia, NTL, Tommy i Studenac), a njihovu čitavu ponudu pregledajte na web stranicama - kaufland.hr.

 

Kaufland Umag - akcije se obnavljaju

 

Ako propustite ovu akciju – ne brinite! Svakih nekoliko tjedana izlazi novi katalog s novim popustima, tako da nećete propustiti ništa.

Isto tako ćete pronaći i tematske popuste prilikom blagdana, školske i ljetne sezone.

Pregledajte Kaufland Umag letak ovdje ili otkriti trgovine Kaufland također u drugim gradovima: Zagreb, Osijek, Čakovec, Split, Sisak i Pula.

 

OGLAS
OGLAS