Kimbino
Kimbino
Logo trgovine Interspar - Prehrana
3/5

Interspar Zadar katalog novi od 21.02.2024 > Nova akcija

OGLAS

Podružnice iz kategorije u gradu Zadar i okolici

Izvor: here.com

Više kataloga iz kategorije

Interspar Zadar katalog – novi popusti Vas čekaju!

Interspar Zadar u svom asortimanu nudi prehrambene artikle, potrepštine za čišćenje doma, kao i poneke kućanske aparate i alate (iako u ograničenoj ponudi). Sve ovo i još mnogo toga na popustima nudi novi Interspar Zadar letak!

Pregledajte novi katalog, s početkom 21.02.2024 ovdje i napišite popis za iduću kupovinu. Ako Vas zanima neka od starijih akcija, i njih možete pronaći na našim stranicama, kao i lokaciju u blizini i Interspar Zadar radno vrijeme.

 

Interspar Zadar - artikli na sniženju su spremni

 

Trgovina Interspar Zadar u svojoj ponudi drži artikle kojima možete opremiti čitavo kućanstvo. Trebate li manje kućanske aparate poput kuhala ili ipak hranu i piće za napuniti police? Sniženja na sve to možete pronaći već danas.

Akcija se odnosi na svakodnevni uredski i školski pribor, kao i sve vrste prehrambenih proizvoda (od prerađevina poput namaza i paštetal, do sirovog mesa i ribe), dodataka prehrani, mliječnih i pekarskih proizvoda.

Higijenski preparati poput gelova i šampona, sapuna, menstrualnih uložaka, toaletnog papira i ubrusa, kao i gelova i pjena za brijanje su također sniženi.

Ako Interspar Zadar letak ne nudi popuste kakvi Vam odgovaraju, slobodno pregledajte ponudu drugih trgovina (Kaufland, Lidl, Konzum, Metro, Plodine, Spar, Lonia, NTL, Tommy i Studenac), a njihovu čitavu ponudu pregledajte na web stranicama - Interspar.hr.

 

Interspar Zadar - akcije se obnavljaju

 

Ako propustite ovu akciju – ne brinite! Svakih nekoliko tjedana izlazi novi katalog s novim popustima, tako da nećete propustiti ništa.

Isto tako ćete pronaći i tematske popuste prilikom blagdana, školske i ljetne sezone.

Pregledajte Interspar Zadar letak ovdje ili otkriti trgovine Interspar također u drugim gradovima: Zagreb, Osijek, Split, Sisak, Pula i Velika Gorica.

 

OGLAS
OGLAS

Slijedi

Trgovine

Dijeli

Kimbino
mlijeko
maslac
sir
jaja
ulje
kruh
kava
šunka
pivo
Kimbino
Logo trgovine Interspar -

Registrirajte se i u potpunosti iskoristite pogodnosti.