Kimbino
Kimbino

Kitro katalozi od 20.02.2024 > Svi akcije

OGLAS
Kitro
OGLAS

Kitro - Prelistajte novi akcijski katalog i otkrijte izvanredne ponude

Kitro katalog

3/5
Actual brochure

Kitro katalog najnoviji je i najefikasniji način planiranja kupovine, a od danas ga možete besplatno pregledati na našim stranicama. Katalozi Kitro sadrže svaku akciju i popust, a redovito se ažuriraju kako bi imali pristup upravo najnovijim ponudama.

Kitro katalog novi, 20.02.2024, možete pronaći ovdje i isplanirati kupovinu, a više o samoj trgovini Kitro možete saznati u tekstu.

 

Kitro – prominentna trgovina u Međimurju

Shop

U Hrvatskoj, Kitro posluje nešto dulje od trideset godina, a pretežito je pozitivan dojam kod kupaca osigurao širenje te trgovine na čitavo područje Međimurske i Varaždinske županije, dok je 2002. u Varaždinu otvoren i megamarket.

Danas, Kitro centre možemo pronaći u Novom Marofu, ali i u nekim drugim mjestima u blizini, što kompletan broj poslovnica Kitro dovodi do stotinu!

Kitro katalog nudi većinom isto što ćete pronaći i u trgovinama – neki od najpoznatijih hrvatskih proizvođača hrane i živežnih namirnica u cjelovitosti prodaju svoje proizvode u trgovinama Kitro.

Ovo ih čini jednom od najpoznatijih trgovina u kategoriji Prehrana na sjeveru Hrvatske, ali ovdje ulogu igra i klub vjernosti. Kitro je jedna od trgovina u kojoj možete iskoristiti Kitro kartica koja snižava cijene gotovo kao i Kitro akcija.

Naravno, Kitro katalog ne može predstaviti sve proizvode po sniženim cijenama, tako da Vas pozivamo da posjetite jednu od njihovih poslovnica, koje većinom rade od 7 do 20 sati, ili da posjetite kitro.hr.

Ako i dalje ne pronalazite što tražite, slobodno pregledajte ponude drugih trgovina, poput Kaufland, Lidl, Konzum, Metro, Plodine, Spar, Interspar, Lonia, NTL i Tommy.

 

 

Svježe namirnice i zdrava hrana

Assortment

Kitro akcija je odličan način za nabavku svježeg voća i povrća, kao i mesnatih i suhomesnatih proizvoda – sve ovo sadrži Kitro katalog najnoviji, ali i još mnogo toga.

Već od danas možete kliknuti na katalog Kitro i prelistati Katalog Kitro na našim stranicama potpuno besplatno i isplanirati novu kupovinu!

Uz Kimbino, upoznajmo najnoviji Kitro katalog

Kimbino App

Uz Kimbino, konačno možemo misliti zeleno bez kompromisa. Brojke govore same za sebe: bezbroj posjetitelja svakodnevno pristupa katalozima omiljenih trgovina preko Kimbino.hr, dokazujući kako skrb za planet ne traži pristajanje na nižu kvalitetu ili više cijene. Naprotiv! Efikasnost pristupa možda jest drugo ime moderne web tehnologije, ali prešutjeti kako je upravo Kimbino to među prvima prepoznao značilo bi lažnu skromnost. Jer, vrlo smo rano osvijestili danas samorazumljivo: korištenjem online kataloga umjesto nepraktičnih papirnatih letaka ne štitimo samo naš planet i drveće, već automatski osiguravamo najbrži pristup do dinamične suvremene ponude. Uz online kataloge briga za zaštitu okoliša postaje prirodni saveznik potrošača u potrazi za popustima u trgovinama i općenito nižim i povoljnijim cijenama. Svijest o okolišu iz ograničenja smo pretvorili u prečicu do bezbolne štednje novca i praktički neograničenog izbora robe. Kupovati zeleno tako je danas postalo najefikasnije, i to zahvaljujući Kimbinu. Zato uvijek recite: bez letaka molim, ja koristim Kimbino!

 

OGLAS

Više kataloga iz kategorije

OGLAS