Kimbino
Kimbino
OGLAS

Velpro katalog od 08.07.2024 > Nova tjedna akcija

OGLAS
Velpro

Velpro - Prelistajte novi akcijski katalog i otkrijte izvanredne ponude

Velpro katalog

3/5
Actual brochure

Velpro je trgovina za profesionalce, i kao takva je Velpro ponuda odlična za svakog ugostitelja, ali i za svakoga tko želi kvalitetnu kuhinjsku opremu u svom domu. Iako se Velpro katalog fokusira na posuđe za ugostitelje, tamo ćete pronaći i prvoklasne namirnice za pripremu jela.

Katalog Velpro najčešće traje dva tjedna, koliko traje i Velpro akcija, dok trenutni katalog u trajanju 08.07. - 19.07. možete pronaći ovdje. U tom ćete katalogu pronaći Velpro online ponudu na živežne namirnice, dok se katalozi i ponude ažuriraju svakih nekoliko tjedana.

 

Velpro online – za velike i male majstore

Shop

U Velpru najviše kupuju profesionalci – hoteli, restorani, barovi. Takva je barem ideja bila u početku, ali se u međuvremenu Velpro razvio u trgovinu u kojoj i svakodnevni amaterski kuhar može pronaći ono što treba. Tako danas imamo više od 9000 artikala u stalnoj ponudi, 16 prodajnih centara i 150 dostavnih vozila.

Zbog toga je i Velpro internet narudžba odličan način kupovine koji je danas svima dostupan. Zbog ovoga je Velpro jedna od najpopularnijih trgovina u kategoriji Prehrana, i u tom uspjehu pokriva čitavu Hrvatsku i dostupna je svakom kupcu.

Kupovina u trgovini Velpro zahtijeva registraciju kao pravna osoba, odnosno poduzeće, čime dobijate pristup čitavoj ponudi. Velpro katalog, naravno, ne može sadržati kompletnu ponudu, tako da ćete za nju morati posjetiti njihovu stranicu - velpro.hr.

 

Pristupite najkvalitetnijim brendovima

Assortment

Uz katalog Velpro možda ne možete pristupiti čitavoj ponudi, ali možete isplanirati iduću nabavku kako biste opremili hladnjak, kao i radni prostor. U njihovim trgovinama pronađite neke od najpoznatijih hrvatskih brendova, kao što su Gavrilović, Podravka, Franck, Pik, kao i drugi brendovi.

Još Vas jednom pozivamo da na našim stranicama prelistate najnoviji Katalog Velpro.

 

Uz Kimbino, upoznajmo najnoviji Velpro katalog

Kimbino App

Uz Kimbino, konačno možemo misliti zeleno bez kompromisa. Brojke govore same za sebe: bezbroj posjetitelja svakodnevno pristupa katalozima omiljenih trgovina preko Kimbino.hr, dokazujući kako skrb za planet ne traži pristajanje na nižu kvalitetu ili više cijene. Naprotiv! Efikasnost pristupa možda jest drugo ime moderne web tehnologije, ali prešutjeti kako je upravo Kimbino to među prvima prepoznao značilo bi lažnu skromnost. Jer, vrlo smo rano osvijestili danas samorazumljivo: korištenjem online kataloga umjesto nepraktičnih papirnatih letaka ne štitimo samo naš planet i drveće, već automatski osiguravamo najbrži pristup do dinamične suvremene ponude. Uz online kataloge briga za zaštitu okoliša postaje prirodni saveznik potrošača u potrazi za popustima u trgovinama i općenito nižim i povoljnijim cijenama. Svijest o okolišu iz ograničenja smo pretvorili u prečicu do bezbolne štednje novca i praktički neograničenog izbora robe. Kupovati zeleno tako je danas postalo najefikasnije, i to zahvaljujući Kimbinu. Zato uvijek recite: bez letaka molim, ja koristim Kimbino!

 

OGLAS

Popularni proizvodi na Kimbino.hr

Mlijeko
Sir
Kava
Čokolada
Šunka
Piletina
Riba
Čaj
Kiselo vrhnje
Govedina
Kolačići
Votka
Sladoled
Luk
Voda
Povrće
Voće
Majoneza
Papar
Limun

Više kataloga iz kategorije

OGLAS