Kimbino
Trogir
Kimbino
Trogir
OGLAS

Konzum Trogir katalog od 25.07.2024 > Nova tjedna akcija

OGLAS
Konzum

Mjesta za pohranu Konzum u gradu Trogir i okolici

Podružnice iz kategorije u gradu Trogir i okolici

Izvor: here.com

Više kataloga iz kategorije

Konzum Trogir katalog – opširna ponuda

Konzum je, bez premca, najpoznatija i najraširenija trgovina u Hrvatskoj. Iako je počela prodajom namirnica, danas svaki Konzum Trogir letak nudi sve od voća i povrća do higijenskih potrepština i elektronike. Akcije su česte i isplative, tako da nemojte zaobići katalog novi, s početkom trajanja 25.07.2024 i pročitajte ga ovdje.

Uz to na našim stranicama možete pronaći i Konzum Trogir radno vrijeme, i saznati koje je najbliži Konzum u blizini.

 

Konzum Trogir – najveća trgovina u Hrvatskoj


Ne samo da je najveći trgovački lanac, Konzum je i jedan od najstarijih. Osnovan 1957. godine, do danas se proširio diljem cijele zemlje s više od 600 poslovnica (na primier Zagreb, Split, Osijek, Rovinj, Varaždin i Pula) koje zapošljavaju više od 10 000 zaposlenika.

Prije nego što počnemo nabrajati nagrade i priznanja, znajte da je Konzum prvi trgovački lanac u Hrvatskoj koji je integrirao opciju internet kupovine u svoje usluge, pa tako i dostavu na vrata.

Uz tehnološke inovacije, Konzum je izrazito aktivan u društveno dobrotvornom radu. To uključuje doniranje hrane u dobrotvorne svrhe – do današnjeg je dana donirano više od 1300 tona hrane, kao i 5 titula Najdonatora hrane koje je Konzum osvojio za redom.

Za kraj valja napomenuti kako Konzum inzistira na ekološki osvještenim praksama, što uključuje minimaliziranje korištenja plastike, minimalno bacanje hrane i maksimaliziranje energetske učinkovitosti.

Uz Konzum Trogir letak, postoje i druge trgovine na koje valja baciti oko, poput Kaufland, Lidl, Metro, Plodine, Spar, Interspar, Lonia, NTL, Tommy i Studenac.

 

Konzum Trogir – ponuda iz domaće proizvodnje

 

Konzum Trogir katalog nudi mnoštvo proizvoda, od čega je pozamašan broj domaćih proizvoda. Konzum zaista zaslužuje pohvalu za podršku koju pružaju domaćim proizvođačima – primjer toga je riba, koje je 80% iz Jadranskog mora, iz proizvodnje naših ribara.

Osim domaćeg voća i povrća, mesa, i mliječnih proizvoda, Konzum Trogir katalog novi nudi popuste i na neprehrambene proizvode poput kuhinjskih tava i lonaca.

Konzum Trogir akcija je dostupna ovdje, a ako Vas zanima gdje je Konzum Trogir u blizini i koje je radno vrijeme istog, pronađite i te informacije na našim stranicama.

 

 

OGLAS
OGLAS