Kimbino
Kimbino
OGLAS
Logo trgovine Trgostil - Prehrana
3/5

Trgostil katalog od 11.04.2024 > Nova tjedna akcija

Trgostil - Prelistajte novi akcijski katalog i otkrijte izvanredne ponude

Trgostil katalog

3/5
Actual brochure

Trgostil je jedno od poduzeća u NTL grupaciji koje već godinama uživa povjerenje brojnih kupaca. Danas kupovinu ne morate planirati preko papirnatih kataloga jer su oni dostupni u digitalnom obliku na našim stranicama. Sačuvajmo okoliš zajedno i istovremeno olakšajmo i ubrzajmo kupovinu!

Pregledajte Trgostil katalog s početkom 11.04.2024 ovdje.

Trgostil – tradicionalna trgovina

Shop

Trgostil je jedno od najstarijih trgovačkih poduzeća u Hrvatskoj! Osnovano 1947. godine, Trgostil zauzima poziciju vodećeg trgovačkog poduzeća u sjeverozapadnom dijelu Hrvatske – Krapinsko-zagorskoj županiji, dok dijelom posluje i u Zagrebačkoj županiji.

Trgostil je također i član NTL grupacije, te trenutno raspolaže sa 126 maloprodajnih objekata i zapošljava 570 djelatnika.

Trgostil katalog je mjesto u kojemu ćete pronaći apsolutno sve namirnice i kućne potrepštine koje trebate, ali ako Vam nešto još uvijek fali, pozivamo Vas da pogledate trgostil.hr, kao i sadržaje drugih trgovina, poput Kaufland, Lidl, Konzum, Metro, Plodine, Spar, Interspar, Lonia, NTL i Tommy.

Trgostil katalog – ponuda

Assortment

Ova vam Trgostil akcija nudi izvrsne mesne delicije po neponovljivim cijenama! Ako tražite jeger, kranjsku kobasicu, hamburger, svinjsko carsko meso, svinjski vrat s kosti ili pileća krila – Trgostil je pripremio ponudu baš za Vas! Uz to možete pronaći i smrznute panirane pileće medaljone, dok su mesne namirnice često na popustu.

Ako biste si radije pripremili ukusan sendvič, Trgostil katalog novi za Vas sprema i ponudu šunkerice, tirolske kobasice, šunke u ovitku, čajne kobasice, pureće kobasice i odreska od tune. Uparite meso s kukuruznim kruhom Čakovečkih Mlinova i Zvijezdinim ketchupom!

Trgostil letak je pronašao mjesta i za akciju na trajno mlijeko, cappuccino, kao i Lino Ladu. Ovdje možete pronaći i tekući jogurt, domaće kiselo vrhnje i Goudu. Zdenka mazivi sir i Zvijezda suncokretovo ulje su spremni po sniženoj cijeni, dok su razne tjestenine – pužići, krpice, špageti, rezanci – također snižene.

Ovaj Trgostil katalog novi sprema i slastice za desert – sladoledi, čokolade, keksi i grickalice koje možete pridružiti sokovima i drugim pićima.

Uz to, pronađite i hranu za vaše ljubimce ili se pripremite za berbu uz izbor kanti i škara!

“Katalog Trgostil” je uvijek dostupan ovdje – dok će cjelovita ponuda uvijek biti dostupna na službenoj stranici trgovine.

Uz Kimbino, upoznajmo najnoviji Trgostil katalog

Kimbino App

Uz Kimbino, konačno možemo misliti zeleno bez kompromisa. Brojke govore same za sebe: bezbroj posjetitelja svakodnevno pristupa katalozima omiljenih trgovina preko Kimbino.hr, dokazujući kako skrb za planet ne traži pristajanje na nižu kvalitetu ili više cijene. Naprotiv! Efikasnost pristupa možda jest drugo ime moderne web tehnologije, ali prešutjeti kako je upravo Kimbino to među prvima prepoznao značilo bi lažnu skromnost. Jer, vrlo smo rano osvijestili danas samorazumljivo: korištenjem online kataloga umjesto nepraktičnih papirnatih letaka ne štitimo samo naš planet i drveće, već automatski osiguravamo najbrži pristup do dinamične suvremene ponude. Uz online kataloge briga za zaštitu okoliša postaje prirodni saveznik potrošača u potrazi za popustima u trgovinama i općenito nižim i povoljnijim cijenama. Svijest o okolišu iz ograničenja smo pretvorili u prečicu do bezbolne štednje novca i praktički neograničenog izbora robe. Kupovati zeleno tako je danas postalo najefikasnije, i to zahvaljujući Kimbinu. Zato uvijek recite: bez letaka molim, ja koristim Kimbino!

OGLAS

Popularni proizvodi na Kimbino.hr

Mlijeko
Sir
Ulje
Kruh
Kava
Salama
Šunka
Sok
Vino
Pivo
Piletina
Čaj
Rezanci
Kiselo vrhnje
Bomboni
Tjestenina
Svježi sir
Pahuljice
Krumpir
Voda

Više kataloga iz kategorije

OGLAS
Pretraživanje
Kimbino
Logo trgovine Trgostil -

Registrirajte se i u potpunosti iskoristite pogodnosti.