KimbinoKimbino
OGLAS
OGLAS
OGLAS

Provedite Božić uz Kimbino

Božić 2021. kuca na vrata, te se približavamo samoj završnici koju karakteriziraju mnoge dekoracije, priprema domaćih jela, šaroliki pokloni, te obitelj na okupu. Zahvaljujući Kimbinu, ove godine možete izbjeći stres oko božićnog šopinga jer sve akcijske ponude možete naći na jednom mjestu.

Božić je vrijeme ljubavi i darivanja

U Hrvatskoj, kao i u većini Europskih zemalja, Božić je karakteristično razdoblje mira, ljubavi i obitelji. U većini slučajeva obitelji se nalaze, te zajedno slave Božić. Prije samog Božića, poznat je običaj kićenja božićne jelke i stavljanja poklona ispod drvca.

Ispunite sva očekivanja odabirom poklona

Planiranje kupovine poklona i smišljanje božićnih dekoracija je izrazito stresan proces koji zahtjeva puno truda i vremena. Za početak, svi znamo koliko naši najmlađi iščekuju Božić i poklone pod Božićnom jelkom. Potrebno je dobro isplanirati kupovinu kako bi sva očekivanja bila ispunjena. Ako tražite igračke ili pak gaming poklone, svakako provjerite božićne ponude Linksa i Emmezete koji i ove godine nude atraktivnu ponudu namijenjenu najmlađima.

Pripremite se

Kupnju poklona i božićne dekoracije možete planirati već od danas. Većina trgovačkih lanaca ima izdašnu božićnu ponudu gdje možete naći veoma atraktivne poklone za vaše najmilije, te dekorativne proizvode za uređenje doma. Savjetujemo da provjerite Links i Emmezetu za poklone, a Lesninu, Bauhaus i Konzum za dekoraciju i pripremu svježe i tradicionalne božićne hrane. Kupujte bez stresa uz Kimbino!
Kimbino
Zatvori
mlijeko
maslac
sir
jaja
ulje
kruh
kava
šunka
pivo