Mephisto je ime koje se može svrstati u najpoznatije trgovine među hrvatskim kupcima. Mephisto je postao jedan od vodećih trgovačkih lanaca na hrvatskom tržištu. Među kupcima Mephisto je dobro poznat po širokom asortimanu proizvoda i odličnim cijenama. Većina kupaca tamo pronađe sve što im treba. Nova ponuda? Mephisto ih redovito priprema za svoje kupce. Ažurirana ponuda koja vrijedi od 13.07.2021. nalazi se ovdje. Usporedbe radi, pogledajte ponude u Deichmann, New Yorker, Orsay, Planet obuća, Takko, Zara.

Ne uspijete li pronaći ono što tražite, posjetite službenu stranicu trgovine www.shoes.hr gdje je predstavljena cijela paleta proizvoda koje nude.

Zaboravite na printane verzije kataloga i uz Kimbino krenite s korištenjem digitalnih verzija. Tako možete provjeriti Mephisto ponudu komforno i u svakom trenu. Nema više trošenja vremena ni papira! Hvala vam što ste na istoj valnoj duljini s nama kad se radi o očuvanju okoliša i zaštiti šuma. Listajući kataloge trgovine Mephisto na internetu uštedjet ćete mnogo papira.

Uštedjeti dok kupujete nikada nije bilo jednostavnije.

Uz Kimbino, upoznajmo najnoviji Mephisto katalog

Uz Kimbino, konačno možemo misliti zeleno bez kompromisa. Brojke govore same za sebe: bezbroj posjetitelja svakodnevno pristupa katalozima omiljenih trgovina preko Kimbino.hr, dokazujući kako skrb za planet ne traži pristajanje na nižu kvalitetu ili više cijene. Naprotiv! Efikasnost pristupa možda jest drugo ime moderne web tehnologije, ali prešutjeti kako je upravo Kimbino to među prvima prepoznao značilo bi lažnu skromnost. Jer, vrlo smo rano osvijestili danas samorazumljivo: korištenjem online kataloga umjesto nepraktičnih papirnatih letaka ne štitimo samo naš planet i drveće, već automatski osiguravamo najbrži pristup do dinamične suvremene ponude. Uz online kataloge briga za zaštitu okoliša postaje prirodni saveznik potrošača u potrazi za popustima u trgovinama i općenito nižim i povoljnijim cijenama. Svijest o okolišu iz ograničenja smo pretvorili u prečicu do bezbolne štednje novca i praktički neograničenog izbora robe. Kupovati zeleno tako je danas postalo najefikasnije, i to zahvaljujući Kimbinu. Zato uvijek recite: bez letaka molim, ja koristim Kimbino!