Kimbino
Kimbino
OGLAS

Mephisto katalozi od 01.07.2024 > Svi akcije

OGLAS
Mephisto

Mephisto - Prelistajte novi akcijski katalog i otkrijte izvanredne ponude

Mephisto Shoes katalog

3/5
Actual brochure

Ako ste u potrazi za anatomskim cipelama ili sandalama, ne trebate gledati dalje od Mephista! Ovaj je proizvođač cipela poznat po svojim iznimno udobnim dizajnima koji će učiniti da se osjećate kao da hodate po oblacima. Tražili cipele, tenisice, papuče ili čizme – Mephisto u svojoj kolekciji ima upravo ono što trebate.

Aktualni Mephisto katalog (01.07.2024 - 31.07.2024) je dostupan ovdje, a svi će budući katalozi, kao i oni bivši, biti dostupni na Kimbino.hr. Ovim putem možete prelistavati čitave kolekcije obuće bez da se pomaknete s vlastitog kauča, dok istovremeno pazite na okoliš!

Mefisto Shoes – anatomska obuća

Shop

Mephisto se razlikuje od ostalih proizvođača obuće po anatomskom dizajnu svojih komada. Iznimno je važno osjećati udobnost i podršku od strane obuće, a Mephisto Vam nudi upravo to.

Ako pronađete bilo koji Mephisto outlet, u njemu ćete na izbor imati tenisice, cipele, čizme, papuče, kao i sandale i cipele na visoku petu. Mephisto se može pohvaliti i time da je postao inovator u dizajniranju i konstruiranju obuće za hodanje.

Usprkos tom napretku, Mephisto svoju obuću i dalje proizvodi ručno i redovito uvodi nova rješenja na svakodnevne probleme, poput rješenja za brzo vezanje cipela i prozračne uložne tabanice.

Mephisto je, bez sumnje, vodeće ime na tržištu anatomske obuće i obuće za zdravije tijelo, a sada Vas čeka neponovljiva Mephisto akcija koju možete pogledati ovdje, dok za cjelovitu ponudu slobodno pregledajte shoes.hr

Ako ipak niste pronašli što tražite, predlažemo da pogledate i ostale trgovine, poput Hervis, Intersport, Planet obuća, Kik, NKD, Deichmann, Decathlon, Zara, Takko i New Yorker.

 

Mefisto Shoes – ponuda

Assortment

Ovaj nas put Mephisto priprema na nadolazeću jesen i zimu uz udobne čizme u kojima možete hodati čitav dan i ne osjetiti pritisak pod stopalima! Ako želite malo zapapriti stil, požurite u najbliži Mephisto outlet i kupite Sorencia čizme s leopard uzorkom!

Želite ostati kući? Nema problema! Iskoristite Mephisto outlet online i kupite Polo gležnjače, klasične cipele koje nikada ne izlaze iz trenda. Pridružimo tomu Fausto ili Eldorado-Tex čizme za hodanje i nikad više nećete biti u bolovima.

Ako pak tražite nešto ležernije, Mephisto outlet online za Vas sprema i ponudu laganih tenisica Thomas i Carl Perf! Uparite ih s ljetnim hlačama i iskoristite posljednje dane toplog vremena!

Mefisto Shoes Vam nudi najzdraviju obuću po povoljnoj cijeni! Kolekciji možete pristupiti ovdje: „Katalog Mephisto“ – dok Vas pozivamo da pogledate i njihov shoes.hr ako niste pronašli ono što tražite!

Uz Kimbino, upoznajmo najnoviji Mephisto katalog

Kimbino App

Uz Kimbino, konačno možemo misliti zeleno bez kompromisa. Brojke govore same za sebe: bezbroj posjetitelja svakodnevno pristupa katalozima omiljenih trgovina preko Kimbino.hr, dokazujući kako skrb za planet ne traži pristajanje na nižu kvalitetu ili više cijene. Naprotiv! Efikasnost pristupa možda jest drugo ime moderne web tehnologije, ali prešutjeti kako je upravo Kimbino to među prvima prepoznao značilo bi lažnu skromnost. Jer, vrlo smo rano osvijestili danas samorazumljivo: korištenjem online kataloga umjesto nepraktičnih papirnatih letaka ne štitimo samo naš planet i drveće, već automatski osiguravamo najbrži pristup do dinamične suvremene ponude. Uz online kataloge briga za zaštitu okoliša postaje prirodni saveznik potrošača u potrazi za popustima u trgovinama i općenito nižim i povoljnijim cijenama. Svijest o okolišu iz ograničenja smo pretvorili u prečicu do bezbolne štednje novca i praktički neograničenog izbora robe. Kupovati zeleno tako je danas postalo najefikasnije, i to zahvaljujući Kimbinu. Zato uvijek recite: bez letaka molim, ja koristim Kimbino!

OGLAS

Više kataloga iz kategorije

OGLAS