Kimbino
Kimbino
OGLAS
Logo trgovine Lonia - Prehrana
3/5

Lonia Katalog - Akcija za ovaj tjedan od 01.05.2023

Lonia katalog

Lonia Katalog - akcija za ovaj tjedan

3/5
Actual brochure

Činjenica da je najlakši način informiranja najčešće i najbolji jedna je od tajni svakog uspješnog i štedljivog kupca. A u slučaju lanca trgovina Lonia dokaz za ovu tvrdnju zaista ne treba dugo tražiti: pod nazivom „Katalog Lonia“ osnovni nam Lonia katalog dolazi u obliku postera, koji već na prvi pogled osvaja profesionalnim dizajnom, preglednošću i gustoćom informacija. Do posljednjeg izdanja, koje važi od 01.05.2023 i pokriva razdoblje od ponedjeljka 01.05.2023 brzo i lako ćete doći ovdje, a za one koji žele još više, tu je i periodični Lonia letak, kao i TV akcije.

Bilo da koristite papirnate letke ili ste uz Kimbino.hr već unaprijedili svoje umijeće kupovanja i korištenjem online verzije letka dali svoj doprinos zaštiti okoliša, uz Lonia katalog ovaj tjedan već možete započeti novu avanturu štednje i kupovanja. Kimbino štiti i liječi planet štedeći vrijeme i novac.

O lancu trgovina Lonia

Shop

U zahtjevnoj konkurenciji u kategoriji Prehrana, u uspješnoj priči razvoja trgovine Lonia katalozi samo su zadnja riječ marketinškog i trgovačkog umijeća: kao što to najčešće biva, i počeci su ovog poduzeća bili skromni. Sve je počelo još 1954. godine u Kutini, osnivanjem poduzeća „Opskrba“ za trgovinu na veliko i malo. Mijenjajući kroz godine svoj naziv (prvo u „Slavija“, zatim u „Garić“), 1992. konačno dobiva svoje današnje ime, koje ponajviše duguje činjenici da kao centar svog osnivanja i početnog područja djelovanja ima Lonjsko polje, smješteno u današnjoj Sisačko-Moslavačkoj županiji. Narednih godina vežemo uz poduzeće Lonia akcije uspješnih akvizicija koje se redaju jedna za drugom: Gradska pekara iz Bjelovara, zagrebačka Diona kao i niz prodavaonica Konzuma i Bille samo su neke od akvizicija ove perspektivne tvrtke; 2019. Loniji se pridružuju i Sloga podravska trgovina te Podravski mlin. Danas tako Lonia obuhvaća čak 305 prodavaonica sa više od 1400 radnika, a njene ćete trgovine prvenstveno sresti u gradovima Zagreb, Uprava, Kutina, Vidrenjak, Kapela...

Kako biste stekli najpotpuniji pregled ponude Lonia trgovina i kako vam ne bi promakla ni jedna Lonia akcija ni snižene cijene, dopustite servisu Kimbino.hr da vas uputi na službeni web trgovine: lonia.hr Osim sekcija za Lonia letak i poster, ovdje ćete naći sve bitno na jednom mjestu, kao što su informacije o veleprodaji, i općim uvjetima kupovine, načinima plaćanja, uvjetima garancije, i ostalom. Izbornici web stranice bit će i vaša najkraća prečica do novosti i nagradnih igara, a do srca mnogih kupaca Lonia će doći možda baš priloženim kuharskim receptima.

Posebnu sekciju dobila je Gradska pekara kao i Sloga trgovine, a tu je i nezaobilazan popis lokacija trgovina, čije se radno vrijeme razlikuje, ali okvirno traje od 7 do 20 sati.

Ako vas ni sve nabrojano i dalje nije uvjerilo u prednosti Lonia akcija i ostalih pogodnosti, ili se prije kupnje želite tek što potpunije informirati, nećete pogriješiti ako pružite priliku i drugim trgovinama iz ove kategorije, kao što su Kaufland, Lidl, Konzum, Metro, Plodine, Spar, Interspar, NTL, Tommy i Studenac.

Izdvajamo iz ponude

Assortment

Kao što njena klasifikacija i sugerira, Lonia nudi prvenstveno prehrambene proizvode, ali ne staje samo na distribuciji tuđih marki: već i letimični pregled Lonia originalnih robnih brendova osvaja pažnju i zadivljuje. Sirevi i mliječni proizvodi „Domaća kravica“, prebogat niz mesnih delikatesa i plodova mora, „Ultra plus“ tjestenina, začini, povrće, čajevi, keksi i ostali slatkiši zapravo čine svijet za sebe. Malo se koja trgovina može, kao Lonia, pohvaliti sposobnošću da svojim autohtonim robnim markama može zadovoljiti sve potrebe suvremenog kupca.

Naravno, ponuda varira, nisu sve marke uvijek i jednako dostupne ni aktualne; zato je i ovdje najbolje konzultirati Lonia letak (poster): „Katalog Lonia“ se tako još jednom dokazuje kao nezaobilazan alat, a Kimbino kao odličan pomoćnik u kupnji.

Uz Kimbino, upoznajmo najnoviji %name% katalog

Kimbino App
Uz Kimbino, konačno možemo misliti zeleno bez kompromisa. Brojke govore same za sebe: bezbroj posjetitelja svakodnevno pristupa katalozima omiljenih trgovina preko Kimbino.hr, dokazujući kako skrb za planet ne traži pristajanje na nižu kvalitetu ili više cijene. Naprotiv! Efikasnost pristupa možda jest drugo ime moderne web tehnologije, ali prešutjeti kako je upravo Kimbino to među prvima prepoznao značilo bi lažnu skromnost. Jer, vrlo smo rano osvijestili danas samorazumljivo: korištenjem online kataloga umjesto nepraktičnih papirnatih letaka ne štitimo samo naš planet i drveće, već automatski osiguravamo najbrži pristup do dinamične suvremene ponude. Uz online kataloge briga za zaštitu okoliša postaje prirodni saveznik potrošača u potrazi za popustima u trgovinama i općenito nižim i povoljnijim cijenama. Svijest o okolišu iz ograničenja smo pretvorili u prečicu do bezbolne štednje novca i praktički neograničenog izbora robe. Kupovati zeleno tako je danas postalo najefikasnije, i to zahvaljujući Kimbinu. Zato uvijek recite: bez letaka molim, ja koristim Kimbino!
OGLAS

Više kataloga iz kategorije

OGLAS
Pretraživanje
Kimbino
Logo trgovine Lonia -

Registrirajte se i u potpunosti iskoristite pogodnosti.