Skoro svatko zna za Lonia jer je jedan od vodećih trgovačkih lanaca na Hrvatskom tržištu. Zahvaljujući širokom asortimanu proizvoda i niskim cijenama u Lonia trgovinama možete pronaći gotovo sve što vam može zatrebati. Posljednju ponudu koja vrijedi od 15.07.2019 možete pogledati ovdje. Pogledajte i ponude drugih trgovina kao što su Interspar, Kaufland, Konzum, Lidl, NTL, Plodine, Spar, Studenac, Tommy! Oni su glavni suparnici Lonia trgovinama.

Niste imali sreće u pronalaženju onog što ste tražili? Posjetite službenu stranicu trgovine www.lonia.hr.

Papirnati katalozi i letci? Prepun poštanski sandučić? Kutije pune starih kataloga? To više ne mora biti tako! Počmite koristiti Kimbino s elektroničkim katalozima Lonia trgovina i oslobodite se ograničenja. Hvala vam što ste na istoj valnoj duljini s nama kada se radi o očuvanju okoliša i zaštiti šuma. Listajući kataloge trgovine Lonia na internetu uštedjeti ćete mnogo papira.

Nikada nije bilo tako jednostavno početi štedjeti zahvaljujući posebnim ponudama.

Nemojte propustiti nijednu posebnu ponudu trgovačkog lanca Lonia. Registrirajte se kako bi primali naše obavijesti ili skinite našu aplikaciju Kimbino. Imati ćete potpun pregled aktualnih ponuda trgovine Lonia. Vaš Kimbino.