Svi su već čuli za Yves Rocher, jednu od najuspješnijih trgovina na Hrvatskom tržištu. Yves Rocher vam nudi gotovo sve što vam ikada može zatrebati. Što je najvažnije, čini to po odličnim cijenama. Yves Rocher redovito izdaje nove ponude. Posljednju, koja vrijedi od 11.05.2021, možete pronaći ovdje. Pratite li i ponude drugih trgovina? Ako ne, trebali biste. Pokušajte, recimo, na Avon, Bipa, DM, Farmasi, Müller, Oriflame.

Ne uspijete li pronaći ono što tražite, posjetite službenu stranicu trgovine www.yves-rocher.com.hr gdje je predstavljena cijela paleta proizvoda koje nude.

Prije svega - nema otpada. Usto, katalozi su jasno uređeni. Možda je i najveća prednost korištenja Kimbino.hr to što su internetski katalozi dostupni gdje god ponesete svoj telefon. Doslovno će vam biti na raspolaganju gdje god se nalazili! Ovo je ogromna prednost internetskih kataloga s posljednjom ponudom Yves Rocher trgovina. Znate li da pomažete očuvati okoliš? Pitate se kako? Tako što ste listanje papirnatih kataloga Yves Rocher trgovina zamijenili elektroničkima na internetu!

Nikada nije bilo tako jednostavno početi štedjeti zahvaljujući posebnim ponudama.

Uz Kimbino, upoznajmo najnoviji Yves Rocher katalog

Uz Kimbino, konačno možemo misliti zeleno bez kompromisa. Brojke govore same za sebe: bezbroj posjetitelja svakodnevno pristupa katalozima omiljenih trgovina preko Kimbino.hr, dokazujući kako skrb za planet ne traži pristajanje na nižu kvalitetu ili više cijene. Naprotiv! Efikasnost pristupa možda jest drugo ime moderne web tehnologije, ali prešutjeti kako je upravo Kimbino to među prvima prepoznao značilo bi lažnu skromnost. Jer, vrlo smo rano osvijestili danas samorazumljivo: korištenjem online kataloga umjesto nepraktičnih papirnatih letaka ne štitimo samo naš planet i drveće, već automatski osiguravamo najbrži pristup do dinamične suvremene ponude. Uz online kataloge briga za zaštitu okoliša postaje prirodni saveznik potrošača u potrazi za popustima u trgovinama i općenito nižim i povoljnijim cijenama. Svijest o okolišu iz ograničenja smo pretvorili u prečicu do bezbolne štednje novca i praktički neograničenog izbora robe. Kupovati zeleno tako je danas postalo najefikasnije, i to zahvaljujući Kimbinu. Zato uvijek recite: bez letaka molim, ja koristim Kimbino!