KimbinoKimbino
Kimbino
Trenutna ponuda u Odaberite grad
Logo trgovine Yves Rocher - Drogerija, kozmetika
3/5

Yves Rocher BLACK FRIDAY 2022 > Katalog Prosinac AKCIJA

OGLAS
OGLAS

Yves Rocher katalog

Yves Rocher katalog

3/5
Actual brochure

Komfor i užitak biranja koje pruža Yves Rocher katalog zaista nije teško opisati i razumjeti: možda nigdje kao u slučaju kozmetike prednosti letka nisu toliko očite. Uz dugo, neopterećeno pregledavanje široke palete proizvoda svatko je slobodan bez krivnje se razmaziti maštanjem i kupiti na kraju baš onaj pravi, konačno dosanjani proizvod. Naravno, za konačan izbor, kontakt s željenim kozmetičkim sredstvom nema alternative, no sve oko snova i želja potrošača odradit će sjajni Yves Rocher katalog, brošura koja u svaki dom s lakoćom vraća otmjenost i stil. Svako izdanje ovog elegantnog kataloga važi po mjesec dana.

Zato, ako želite da i mjesec Prosinac bude poseban i samo vaš, počastite se „Yves Rocher - Katalog“ brošurom. Najnovije izdanje, Yves Rocher katalog 2022, najbrže i s najmanje truda pregledat ćete ovdje. Napominjemo da najnoviji katalog važi od subote 19.11.2022.

Yves Rocher trgovine: važno je znati

Shop

Yves Rocher kozmetika svoju slavnu povijest duguje ljubavi svog osnivača prema ženskoj ljepoti. Još 1959. Yves Rocher ušao je zauvijek u povijest izradivši kremu za lice na bazi zlatice. Proizvod odmah postaje popularan, a još jači zamah dobiva nakon 1969. otvaranjem prve trgovine u Parizu. Ostalo je legenda – Yves Rocher nastavlja svoje širenje i rast do današnjih dana, i zasluženo drži prestižan položaj u kategoriji Drogerija, kozmetika. Danas ima preko 1500 trgovina u čak 88 zemalja.

U Hrvatskoj poslovnice Yves Rocher možete naći u većim gradovima kao što su Split, Rijeka, Samobor. S radnim vremenom od 8-9h do 20-21h lako će primiti svaku mušteriju koja se odluči počastiti novom kozmetikom. Naravno, Yves Rocher katalog dobar je uvod u svaku kupnju, no i bez njega ovi će vas centri dočekati ljubazno i široke ruke. A ako se nekako ipak desi da ne nađete baš ništa za sebe, šansu mogu pružiti i drugi dućani kao što su Avon, Bipa, DM, Farmasi, Müller i Oriflame.

Službeni web site, www.yves-rocher.com.hr, ne staje samo na izvrsnom i preglednom uvidu u sve vrste proizvoda iz ponude: tu je i Internet shop, zatim ponuda poklona uz kupnju kao i ideje za poklone drugima, kao i kartica lojalnosti. Jednostavno je – Yves Rocher online, kao i offline, kupca uvijek stavlja na prvo mjesto; zato su sve važne informacije, od lokacija poslovnica, preko odgovora na najčešća pitanja i pretplate na newsletter, pa do informacija za kontakt, ovdje sve na jednom mjestu i nadohvat ruke.

 

Široki asortiman Yves Rocher ponude

Assortment

Teško ili nemoguće bilo bi pobrojati sve proizvode iz Yves Rocher ponude: kad bismo to nekako i uspjeli, već bi se pojavili novi! Zato ćemo se ograničiti na glavne kategorije (na koje će uvijek upozoriti i Yves Rocher katalog):

  • Njega lica – dnevna, noćna, oko očiju, serumi, tretmani, čišćenje, pilinzi, njega usana. Istaknuti brend: Sensitive Camomille za jačanje kože, Elixir Jeunesse za čiščenje lica
  • Šminka – baze, puderi, rumenila, kao i maskare, olovke i sjenila za oči, između ostalog. Istaknuti brend: odstranjivač šminke Pur Bleuet.
  • Mirisi – ženski (parfemi, vodice…), muški, mirisne kolekcije. Istaknuti parfemi: Eaux de Parfum, EDT Bois de Sauge
  • Tijelo – njega tijela, njega stopala, sredstva za kupanje i tuširanje
  • Njega kose – šamponi za sve vrste kose, balzami, tretmani za kosu i mirisne vodice
  • Istaknuti proizvod: mirisne vodice Les Plaisirs Naturs

Budući da mnogi ne govore (dobro) francuski, dešava se da ljudi ovaj dućan traže pod nepravilnim nazivima kao npr. „Yves Roc“ ili „Eyve Rocher“. No, kako god je našli, dobro ste došli u svaku poslovnicu; baš kao što ste pozvani pregledati i najnoviji Yves Rocher letak, Yves Rocher - Katalog.

Kimbino letci – vaš vodič kroz Yves Rocher

Kimbino App

Briga o vlastitom tijelu i ljepoti možda je najprirodniji način za buđenje svijesti o zaštiti okoliša. Zna to i Kimbino, pa vam preporučuje da ubuduće koristite upravo ovaj servis - Kimbino.hr - kako biste ugodno konačno povezali s korisnim. Listanjem letaka online štedite novac jednako bezbolno, a savjest ostaje čista. Pokažimo da znamo brinuti za planet i kad brinemo o sebi, zato svima kažite: dosta je papirnatih letaka, ja koristim Kimbino!

Yves Rocher Crni Petak Hrvatska 2022

Black Friday praznik kupnje je stigao, također i u Yves Rocher. Provjerite našu posebnu Black Friday 2022 ponudu u novom Yves Rocher letku! Najnoviji letak pod imenom Yves Rocher - Katalog traje od subote 19.11.2022. Nikako nemojte propustiti velike Black Friday popuste u Yves Rocher. U kategoriji Drogerija, kozmetika također ćete pronaći i mnoge druge Black Friday letke. Ako planirate unaprijed kupiti božićne poklone i u potrazi ste za inspiracijom, svakako pregledajte sve Black Friday promotivne letke kako biste maksimalno uštedjeli. Kimbino vam donosi pregled najprivlačnijih Black Friday popusta.
OGLAS
OGLAS

Više kataloga iz kategorije

OGLAS

Ostale trgovine iz kategorije Drogerija, kozmetika

Slijedi

U trgovinu

Trgovine

Dijeli

Kimbino
mlijeko
maslac
sir
jaja
ulje
kruh
kava
šunka
pivo
Kimbino
Logo trgovine Yves Rocher -
Logo trgovine Yves Rocher -