Kimbino
Kimbino

Instar katalozi od 16.06.2024 > Svi akcije

OGLAS
Instar
OGLAS

Instar - Prelistajte novi akcijski katalog i otkrijte izvanredne ponude

Instar katalog

3/5
Actual brochure

Instar je trgovina informatičkom opremom i jedan je od najvećih opskrbnika informatičkom opremom u Hrvatskoj. Danas njihove artikle možete naručiti po sniženoj cijeni koristeći Instar katalog 2024, koji se redovito ažurira i svakih se nekoliko tjedana vraća sa novim popustima i pristupačnijim cijenama.
Instar akcija s početkom 16.06.2024 je dostupna ovdje, dok Katalog Instar uvijek možete pregledati na našim stranicama.

Brzorastuća trgovina informatičkom opremom

Shop

Iako je Instar osnovan tek 2008. godine, danas je jedna od najbrže rastućih trgovina informatičkom opremom u Republici Hrvatskoj, što je čini lokalnim i regionalnim liderom po pitanju IT opreme. S više od 50 zaposlenika, Instar pruža visok nivo usluge na hrvatskom tržištu, primijenjujući nove tehnologije.

Poslovanje s Instarom broji mnoge pogodnosti za kupce, kao i za partnere. Instar akcije su česte, a dijelimo ih na dnevne, tjedne i mjesečne. Svake se godine organiziraju Black Friday popusti, dok se mogu i skupljati Instar bodovi vjernosti koji osiguravaju popuste.

Za partnere Instara, trgovina organizira oglašavanje na vlastitom websiteu, kataloge, newslettere i posebne promocije. O njihovoj profesionalnosti i kvaliteti rada govore brojne nagrade: Superbrands nagrada, Best Buy Award nagrada, titule Pouzdanog Trgovca i Sigurnog Trgovca (dvije godine za redom).

Uz to, njihove stranice godišnje posjeti preko 200 000 korisnika, dok YouTube kanal broji više od pola milijuna pregleda.

Poslovnice im možete pronaći u Zagrebu, Zadru, Splitu i Rijeci; gdje rade of 08:00 do 20:00. Instar novi katalog ne može prikazati čitav asortiman – za to ćete morati posjetiti instar-informatika.hr, a pozivamo Vas da posjetite i ostale trgovine u kategoriji Tehnika - a to su: Links, Elipso, Centar Tehnike, FRIGO & Co., eKupi, Svijet medija i Chipoteka.

 

U Instaru kupite najpoznatije brendove

Assortment

Instar letak nudi brojne popuste na prijenosna i stolna računala, tablete, računalne kompnente, mobitele i opremu za mobitele, računalnu periferiju, televizore, konzole i gaming opremu, kao i printere i potrošni materijal.

Instar katalozi nude neke od najpoznatijih svjetskih brendova, poput HPa, Lenovo, Della, Asusa, Acera, Microsofta, Huaweia, Philipsa, Sonyja, Samsunga i drugih.

Katalog Instar pročitajte na našim stranicama!

 

Uz Kimbino, upoznajmo najnoviji Instar katalog

Kimbino App

Uz Kimbino, konačno možemo misliti zeleno bez kompromisa. Brojke govore same za sebe: bezbroj posjetitelja svakodnevno pristupa katalozima omiljenih trgovina preko Kimbino.hr, dokazujući kako skrb za planet ne traži pristajanje na nižu kvalitetu ili više cijene. Naprotiv! Efikasnost pristupa možda jest drugo ime moderne web tehnologije, ali prešutjeti kako je upravo Kimbino to među prvima prepoznao značilo bi lažnu skromnost. Jer, vrlo smo rano osvijestili danas samorazumljivo: korištenjem online kataloga umjesto nepraktičnih papirnatih letaka ne štitimo samo naš planet i drveće, već automatski osiguravamo najbrži pristup do dinamične suvremene ponude. Uz online kataloge briga za zaštitu okoliša postaje prirodni saveznik potrošača u potrazi za popustima u trgovinama i općenito nižim i povoljnijim cijenama. Svijest o okolišu iz ograničenja smo pretvorili u prečicu do bezbolne štednje novca i praktički neograničenog izbora robe. Kupovati zeleno tako je danas postalo najefikasnije, i to zahvaljujući Kimbinu. Zato uvijek recite: bez letaka molim, ja koristim Kimbino!

OGLAS

Više kataloga iz kategorije

OGLAS