Kimbino
Kimbino

PLUS MARKET Katalog od 13.06.2024 - Najnovije Akcije i Ponude

OGLAS
Plus market
OGLAS

Plus market - Prelistajte novi akcijski katalog i otkrijte izvanredne ponude

Plus Market katalog

3/5
Actual brochure

Plus Market trgovine su se vrlo brzo probile u sam vrhunac trgovine namirnicama u Hrvatskoj, zbog čega je Plus Market katalog, 13.06.2024, važno iskoristiti i ostvariti popuste.

Plus Market akcija se redovito ažurira, po dolasku nove robe i namirnica, kao i po potrebama kupaca, tako da se Plus Market letak redovito obnavlja, a od danas ga možete potpuno besplatno pregledati na internetu i isplanirati kupovinu iz udobnosti svog doma.

Plus Market katalog prelistajte ovdje, a o samoj trgovini pročitajte više u ostatku teksta.

 

Podružnica VELPROa koji danas samostalno radi

Shop

VELPRO, trgovina o kojoj također možete čitati na našim stranicama, je stariji brat trgovine Plus Market. Plus Market je nastao kao projekt s ciljem okupljanja najboljih malih trgovaca u Hrvatskoj pod jednom grupacijom. Takvo je grupiranje dovelo do stvaranja partnerskih odnosa koji su osigurali da trgovci uče i profitiraju, bilo to znanjem ili novcem, jedni od drugih.

Zajedničkim ulaganjima u razvitak, novitete i edukacije – trgovine pod krovom Plus Marketa danas imaju neusporedive prednosti u usporedbi s drugim trgovcima.

Danas u Zagrebu možemo pronaći više od 50 Plus Market trgovina, a popusti koje pronalazimo u katalozima se odnose na sve Plus Market trgovine. Naravno, na kataloge ne može stati čitava ponuda, tako da je za sve informacije potrebno posjetiti njihovu stranicu - velpro.hr - ili posjetiti trgovine osobno.

Naravno, ako ne pronalazite što tražite u Plus Marketu, pregledajte ponudu drugih trgovina u kategoriji Prehrana, poput Kaufland, Lidl, Konzum, Metro, Plodine, Spar, Interspar, Lonia, NTL i Tommy.

 

Ponuda i ušteda na živežnim namirnicama

Assortment

Market Plus katalog nudi velike uštede na mesnatim i suhomesnatim proizvodima, kao i mliječnim i pekarskim proizvodima. Uz to ćete pronaći šaroliku ponudu pića i dodataka prehrani, ali i kućanskih potrepština, najviše u obliku higijenskih dodataka.

Za čitavu ponudu pregledajte Katalog Plus market.

 

Uz Kimbino, upoznajmo najnoviji Plus Market katalog

Kimbino App

Uz Kimbino, konačno možemo misliti zeleno bez kompromisa. Brojke govore same za sebe: bezbroj posjetitelja svakodnevno pristupa katalozima omiljenih trgovina preko Kimbino.hr, dokazujući kako skrb za planet ne traži pristajanje na nižu kvalitetu ili više cijene. Naprotiv! Efikasnost pristupa možda jest drugo ime moderne web tehnologije, ali prešutjeti kako je upravo Kimbino to među prvima prepoznao značilo bi lažnu skromnost. Jer, vrlo smo rano osvijestili danas samorazumljivo: korištenjem online kataloga umjesto nepraktičnih papirnatih letaka ne štitimo samo naš planet i drveće, već automatski osiguravamo najbrži pristup do dinamične suvremene ponude. Uz online kataloge briga za zaštitu okoliša postaje prirodni saveznik potrošača u potrazi za popustima u trgovinama i općenito nižim i povoljnijim cijenama. Svijest o okolišu iz ograničenja smo pretvorili u prečicu do bezbolne štednje novca i praktički neograničenog izbora robe. Kupovati zeleno tako je danas postalo najefikasnije, i to zahvaljujući Kimbinu. Zato uvijek recite: bez letaka molim, ja koristim Kimbino!

 

OGLAS

Više kataloga iz kategorije

OGLAS