Kimbino
Kimbino
Trenutna ponuda u Odaberite grad
Logo trgovine eKupi - Tehnika
3/5

eKupi katalozi od 01.09.2023 > Svi akcije

OGLAS
OGLAS

eKupi katalog

eKupi Katalog

3/5
Actual brochure

eKupi je najveća internet trgovina u Hrvatskoj, a eKupi akcije nude redovite popuste na širolik izbor elektronike, informatičke opreme, bijele tehnike, alata, auto i moto, sportska oprema, kao i na druge artikle.

eKupi novi katalog je i najaktualniji popis popusta, sa početnim datumom 01.09.2023. eKupi letak se redovito ažurira, a najnoviji Katalog eKupi pronađite ovdje.

 

eKupi – broj jedan u Hrvatskoj

Shop

Pogledate li misiju i viziju na stranicama trgovine eKupi, vidjeti ćete da sami sebe drže brojem jedan i cilj im je takvu reputaciju zadržati i opravdati. eKupi je tim trgovaca koji najveći dio narudžbi isporučuje iz jednog skladišta.

Nakon što iskoristite eKupi katalog 2023 da biste naručili neki artikl, isti će Vam biti besplatno dostavljen ako mu je vrijednost veća od 500,00 kuna, dok za manje vrijednosti plaćate dostavu od 29,90 kuna! To nije sve što eKupi nudi – za sva je pitanja dostupan korisnički centar, dok sve artikle možete vratiti u roku od 14 dana iz bilo kojeg razloga.

Uz to, prilikom kupovine bijele tehnike, možete naručiti i besplatan odvoz starijih aparata, kao i montažu klima uređaja ukoliko ih kupite putem eKupi trgovine!

Iako je najveća internet trgovina u Hrvatskoj, eKupi posluje u BiH, Makedoniji, Crnoj Gori i Srbiji! Svojim su uspješnim poslovanjem zaslužili nagradu Best Buy za 2022. godini u kategoriji „Najbolji omjer cijene i kvalitete“!

Za kraj treba podsjetiti da eKupi katalozi ne sadrže čitav asortiman – za to posjetite ekupi.hr, a ako ipak ne pronalazite ono što ste tražili, pogledajte druge trgovine u kategoriji Tehnika, poput Links, Elipso, Centar Tehnike, FRIGO & Co., Instar, Svijet medija i Chipoteka.

eKupi – sve što Vam ikada može trebati na jednom mjestu

Assortment

eKupi je idealna internet trgovine zbog širine asortimana – školski i uredski pribor, kao i sportski, elektronski i informatički pribor, sve do potrepština za kućanstvo i putovanja! Sve ovo možete kupiti putem trgovine eKupi, a koristeći eKupi akcija ćete samo uštedjeti!

Na stranicama Kimbino pogledajte najnoviji Katalog eKupi.

 

Uz Kimbino, upoznajmo najnoviji eKupi katalog

Kimbino App

Uz Kimbino, konačno možemo misliti zeleno bez kompromisa. Brojke govore same za sebe: bezbroj posjetitelja svakodnevno pristupa katalozima omiljenih trgovina preko Kimbino.hr, dokazujući kako skrb za planet ne traži pristajanje na nižu kvalitetu ili više cijene. Naprotiv! Efikasnost pristupa možda jest drugo ime moderne web tehnologije, ali prešutjeti kako je upravo Kimbino to među prvima prepoznao značilo bi lažnu skromnost. Jer, vrlo smo rano osvijestili danas samorazumljivo: korištenjem online kataloga umjesto nepraktičnih papirnatih letaka ne štitimo samo naš planet i drveće, već automatski osiguravamo najbrži pristup do dinamične suvremene ponude. Uz online kataloge briga za zaštitu okoliša postaje prirodni saveznik potrošača u potrazi za popustima u trgovinama i općenito nižim i povoljnijim cijenama. Svijest o okolišu iz ograničenja smo pretvorili u prečicu do bezbolne štednje novca i praktički neograničenog izbora robe. Kupovati zeleno tako je danas postalo najefikasnije, i to zahvaljujući Kimbinu. Zato uvijek recite: bez letaka molim, ja koristim Kimbino!

 

OGLAS
OGLAS

Popularni proizvodi na Kimbino.hr

Krema za depilaciju
Tablete za perilicu posuđa
Čistač perilice posuđa
Gel za čišćenje lica
Tonik za lice
Olovka za usne
Sjenilo za obrve
Ulje za sunčanje
Spužva za posuđe
Ocijeđivač posuđa
Kist za kolače
Šipke za zgibove
Klupice za dizanje utega
Vreće za spavanje
Loptice za golf
Lakovi za vanjske prostore
Trimer
Polica za cipele
Okvir za slike
Uvijači za kosu

Više kataloga iz kategorije

OGLAS

Slijedi

Trgovine

Dijeli

Kimbino
mlijeko
maslac
sir
jaja
ulje
kruh
kava
šunka
pivo
Kimbino

Nema podružnica

Registrirajte se i u potpunosti iskoristite pogodnosti.