Kimbino
Kimbino

Mima namještaj katalozi od 03.06.2024 > Svi akcije

OGLAS
Mima namještaj
OGLAS

Mima namještaj - Prelistajte novi akcijski katalog i otkrijte izvanredne ponude

Mima Namještaj katalog

3/5
Actual brochure

Mima katalozi su odličan način za organiziranje i uređivanje doma, a današnje su ponude dostupnije nego ikada prije. Ponude u katalozima se najčešće odnose na čitavo kućanstvo, dok će poneki Namještaj Mima katalog imati specifične ponude, poput pokućstva za kuhinju ili kupaonicu.

Katalozi većinom traju dva tjedna, nakon čega se priprema i ažurira nova ponuda, a trenutni katalog u trajanju 03.06.2024 - 30.06.2024 možete pronaći i pročitati ovdje.

 

Mima Namještaj – proizvedeno u Lijepoj Našoj

Shop

Mima Namještaj je jedna od rijetkih trgovina koja je istovremeno i proizvođač namještaja, potpuno proizvedeno u Republici Hrvatskoj. Postoji više od trideset godina, a u tom se vremenu proširila diljem obale, kao i u unutrašnjost – u Karlovac i Koprivnicu.

Kupovina namještaja je investicija za kupca, a upravo ju tako gledaju i u Mimi, tako da Mima letak ne sadrži proizvode koji će se početi raspadati nekon nekoliko mjeseci, već kvalitetne komade na koje ćete se moći dugotrajno osloniti.

Ova proizvodnja i trgovina u kategoriji Dom i vrt je jedna od najpoznatijih u Hrvatskoj, ali ne treba zaboraviti na druge, poput Bauhaus, Pevex, Smit Commerce, JYSK, IKEA, Prima, Lesnina, Emmezeta, Harvey Norman i Pepco - u njih svakako vrijedi zaviriti ako Mima Namještaj katalog ne nudi ono što tražite.

Naravno da Namještaj Mima katalog ne može prikazati čitavu ponudu – za to ćete morati posjetiti namjestaj-mima.hr ili jednu od njihovih poslovnica koje Vas raširenih ruku čekaju svakim radnim danom od 9 do 20 sati.

Mima letak – za uređenje čitavog doma

Assortment

Mima akcija Vam daje jedinstvenu priliku da uštedite na uređenju svog doma, a gotovo čitavu kupovinu od sada možete obaviti iz udobnosti vlastitog doma. Uredite dnevni boravak, spavaću sobu, terasu, kuhinju, blagovaonicu i radnu sobu bez imalo truda, a Mima će Vam sve artikle dostaviti na kućnu adresu.

Mima Namještaj katalog je od sada dostupniji nego ikada prije, a Katalog Mima namještaj pogledajte na našim stranicama.

Uz Kimbino, upoznajmo najnoviji Mima Namještaj katalog

Kimbino App

Uz Kimbino, konačno možemo misliti zeleno bez kompromisa. Brojke govore same za sebe: bezbroj posjetitelja svakodnevno pristupa katalozima omiljenih trgovina preko Kimbino.hr, dokazujući kako skrb za planet ne traži pristajanje na nižu kvalitetu ili više cijene. Naprotiv! Efikasnost pristupa možda jest drugo ime moderne web tehnologije, ali prešutjeti kako je upravo Kimbino to među prvima prepoznao značilo bi lažnu skromnost. Jer, vrlo smo rano osvijestili danas samorazumljivo: korištenjem online kataloga umjesto nepraktičnih papirnatih letaka ne štitimo samo naš planet i drveće, već automatski osiguravamo najbrži pristup do dinamične suvremene ponude. Uz online kataloge briga za zaštitu okoliša postaje prirodni saveznik potrošača u potrazi za popustima u trgovinama i općenito nižim i povoljnijim cijenama. Svijest o okolišu iz ograničenja smo pretvorili u prečicu do bezbolne štednje novca i praktički neograničenog izbora robe. Kupovati zeleno tako je danas postalo najefikasnije, i to zahvaljujući Kimbinu. Zato uvijek recite: bez letaka molim, ja koristim Kimbino!

 

 

OGLAS

Popularni proizvodi na Kimbino.hr

Krevet
Madrac
Jastuk
Ormar
Komoda
Trosjed
Fotelja
Stolić
Polica
Stol
Stolica
Vitrina
Vrtni namještaj
Umivaonik
Rasvjeta
Nadmadrac
Ladice
Regal
Tabure
Kutna garnitura

Više kataloga iz kategorije

OGLAS