Kimbino
Kimbino
OGLAS

Deichmann katalog 2024 - Popusti, letak, akcija Srpanj

OGLAS
Deichmann

Deichmann katalog

Deichmann katalog Srpanj 2024

3/5
Actual brochure

Svojom stabilnom i snažnom prisutnošću na domaćem tržištu, Deichmann se danas zaista dokazao kao važna destinacija svih željnih kvalitetne i pristupačne obuće. A kako ne bi sve ostalo na riječima i kako bismo za ovu tvrdnju ponudili i dokaz, najbolje će poslužiti Deichmann katalog Srpanj 2024. Ova knjižica, uređena s ukusom i mjerom baš kao i obuća koju nudi, izlazi mjesečno, pa ćete tako zadnje izdanje (važi 15.07.2024 - 21.07.2024) naći ovdje. Samo prelistati priloženi katalog znači već okusiti čari dobre i udobne odjeće; ako se svemu tome dodaju i vidno, pošteno i precizno istaknute, jeftinije i poželjnije cijene, postaje sasvim očito kako je svojim pristupom i korektnim odnosom Deichmann uspio osvojiti tolika srca kupaca. ovdje ćete, dakle, naći posljednji Deichmann letak; Kimbino vam, kako biste se informirali istovremeno štiteći okoliš, umjesto tradicionalnog papirnatog predlaže upravo ovo online izdanje. Uostalom, svi znamo – popusti su dobri za novčanik baš uvijek, ma kako za njih saznali.

Deichamann – kako do informacija

Shop

Kao poduzeće koje od samih početaka krasi tradicija štednje, Deichmann ipak nikad nije pravio kompromise na polju kvalitete i širine ponude. Od početka se oslanjajući samo na vlastite snage, osnovan u pokrajini Ruhr, kontinuirano radi na razvoju i poboljšanju proizvodnih kapaciteta. Od malene obiteljske tvrtke Deichmann je tako izrastao u međunarodnog diva, sa oko 4000 poslovnica u četrdesetak zemalja. Danas zapošljava više od 40.000 ljudi, a planira se intenzivan razvoj tvrtke i u budućnosti, kao i otvaranje brojnih novih poslovnica.

Već i površnom analizom tržišta jasno je da je, bar u kategoriji Sport i Moda, veoma teško naći premca ovom uglednom lancu. Ovo postaje još jasnije odvojimo li vremena pregledati službeni site - deichmann.com. Naravno, Deichmann katalog je dobar uvod u asortiman, ali samo sistematičnost web stranice može dati zaista potpuni uvid.

Samo u pogledu Deichmann akcija, 2024 godina neće razočarati: tu ćete redovito naći bar jedan veliki generalni popust ograničenog trajanja, kao i cijele kategorije proizvoda na sniženju. „Trendovi“ i „XXL“ također su dobili vlastite kategorije, a svi ostali proizvodi jasno su razvrstani u pripadajuće im kategorije. Naravno, sve važne informacije za kupca ovdje su također nadohvat ruke; do lokacija prodavaonica (Osijek, Karlovac, Zagreb, Split...) i njihovog radnog vremena (obično od 9 do 20 sati) dolazi se jednim klikom miša, a isto važi i za informacije o načinima plaćanja, garanciji, kontakt informacijama i svemu što može zanimati kupca.; tu je čak i službeni blog kao i web shop. Ipak, Deichmann akcije i ovdje, zasluženo, stavlja u prvi plan, naročito ističući suradnju s renomiranim brendovima.

Ako vas sve navedeno još nije nagovorilo da poklonite svoje povjerenje trgovini Deichmann, predlažemo da provjerite i ponude ostalih trgovina iz ove kategorije, poput Hervis, Intersport, Planet obuća, Kik, NKD, Decathlon, Zara, Takko, New Yorker i Mephisto.

Zavirimo u Deichmann ponudu

Assortment

Sveobuhvatno nabrajanje trajalo bi predugo, a pukim navođenjem kategorija ne bismo dali pravu sliku; svejedno pokušat ćemo dočarati bogatstvo Deichmann ponude. Naći će se tu, dakle, cipele za muškarce (od čizama, preko tenisica i mokasina do obuće za planinarenje) i žene (od balerinki, preko natikača, do salonki i sportske obuće), kao i obuća za djecu (svakodnevna i sportska obuća za djevojčice i dječake). Tu su još i torbice, koferi, novčanici, naprtnjače, pojasevi, i mnogo drugih modnih detalja i pomagala. Ne manje važna je i suradnja s poznatim brendovima; Reebok, Fila, Puma, Adidas, Bench – samo su neki od poznatih proizvođača koje prezentira Deichmann. Posebno su atraktivnost ove ponude začinili proizvodi koje prezentiraju Rita Ora i Kendall&Kyle, čija imena su kao dodatni jamac na njihove kvalitete.

Uz Deichmann Crni petak 2020. zaista će biti kao i svaki drugi dan: uz ovoliko redovite i pažljivo ciljane, sezonske popuste svaki datum može biti vaš praznik štednje. Za istraživanje Deichmann akcija 2024. bi baš mogla biti ona prava godina. Sugeriramo započeti ovo putovanje upravo uz online letak („Katalog Deichmann“); trudeći se uvijek sugerirati online letak, Kimbino brine za okoliš i naš planet.

Uz Kimbino, upoznajmo najnoviji %name% katalog

Kimbino App
Uz Kimbino, konačno možemo misliti zeleno bez kompromisa. Brojke govore same za sebe: bezbroj posjetitelja svakodnevno pristupa katalozima omiljenih trgovina preko Kimbino.hr, dokazujući kako skrb za planet ne traži pristajanje na nižu kvalitetu ili više cijene. Naprotiv! Efikasnost pristupa možda jest drugo ime moderne web tehnologije, ali prešutjeti kako je upravo Kimbino to među prvima prepoznao značilo bi lažnu skromnost. Jer, vrlo smo rano osvijestili danas samorazumljivo: korištenjem online kataloga umjesto nepraktičnih papirnatih letaka ne štitimo samo naš planet i drveće, već automatski osiguravamo najbrži pristup do dinamične suvremene ponude. Uz online kataloge briga za zaštitu okoliša postaje prirodni saveznik potrošača u potrazi za popustima u trgovinama i općenito nižim i povoljnijim cijenama. Svijest o okolišu iz ograničenja smo pretvorili u prečicu do bezbolne štednje novca i praktički neograničenog izbora robe. Kupovati zeleno tako je danas postalo najefikasnije, i to zahvaljujući Kimbinu. Zato uvijek recite: bez letaka molim, ja koristim Kimbino!
OGLAS

Više kataloga iz kategorije

OGLAS