KimbinoKimbino
Logo trgovine Centar Tehnike - Tehnika
3/5

Centar Tehnike Đakovo katalog - Svi katalozi i akcije

OGLAS
OGLAS

Centar Tehnike katalog Đakovo

3/5
Actual brochure
Skoro svatko zna za Centar Tehnike, jedan od vodećih trgovačkih lanaca na Hrvatskom tržištu. Zahvaljujući širokom asortimanu proizvoda i niskim cijenama, u Centar Tehnike trgovinama možete pronaći gotovo sve što vam može zatrebati. Centar Tehnike redovito izbacuje nove ponude po nevjerojatno niskim cijenama. Ponuda vrijedi od 28.06.2022 i dostupna je ako kliknete ovdje. Usporedbe radi, pogledajte ponude u Chipoteka, eKupi, Elipso, FRIGO & Co., Instar, Links, Mikronis, Svijet medija.

Ne znate li koji vam je Centar Tehnike dućan najbliži, pokušajte s trgovinom u gradu Osijek, Vukovar, Đakovo, Našice. Službene stranice postoje kako bi informirale kupce o trgovini i proizvodima koje nudi. Stoga, niste li našli traženo na našoj stranici, pokušajte na službenoj stranici trgovine www.centar-tehnike.hr.

Papirnati katalozi stvar su prošlosti. Era ekološki prihvatljivih i praktičnih internetskih kataloga s posljednjom ponudom Centar Tehnike trgovina stigla je na Kimbino. Papirnati su katalozi jako štetni za okoliš i zato cijenimo što aktualne ponude Centar Tehnike trgovina tražite na internetu.

Kako uštedjeti? Zahvaljujući nižim cijenama!

OGLAS
OGLAS

Mjesta za pohranu Centar Tehnike u gradu Đakovo

Izvor: here.com

Više kataloga iz kategorije

OGLAS

Slijedi

U trgovinu

Trgovine

Dijeli

Kimbino
Zatvori
mlijeko
maslac
sir
jaja
ulje
kruh
kava
šunka
pivo
Kimbino
Zatvori
Logo trgovine Centar Tehnike -
    Logo trgovine Centar Tehnike -