Kimbino
Kimbino
Trenutna ponuda u Odaberite grad
Logo trgovine Delimano - Ostalo
3/5

Delimano katalozi od 24.08.2023 > Svi akcije

OGLAS
OGLAS

Delimano katalog

Delimano katalog

3/5
Actual brochure

Delimano je poznati proizvođač kuhinjskog pokućstva i posuđa, a od danas možete iskoristiti Delimano letak s popustima da uštedite pri kupnji. Popusti se u Delimano trgovini redovito ažuriraju s novim cijenama i novim, aktualnim artiklima.

Delimano akcija s početkom 24.08.2023 je dostupna ovdje, dok Katalog Delimano uvijek možete prelistati na stranicama Kimbino!

Delimano – strast prema kuhanju u Vašem domu

Shop

Delimano je osnovan 2010. godine s ciljem proizvodnje visokokvalitetnog posuđa za svako kućanstvo, a danas u redovitoj ponudi ima više od stotinu proizvoda! U svojoj proizvodnji, Delimano se koncentrira na inovativna i kreativna rješenja, kao i moderne tehnologije.

Primjer kreativnih rješenja Delimana je Delimano Trilogy – aluminijska posudica s keramičkim premazom koja ima 9 otvora koji omogućuju cirkulaciju vrućeg zraka ispod poklopca. Na taj se način sve skuha jednako, što olakšava posao kuharu i čini hranu ukusnijom.

Delimano akcije ne postoje samo u obliku kataloga, već i u obliku kluba vjernosti! Taj se klub zove Club 5*, i čine ga pet velikih brendova – Delimano, Dormeo, Walkmaxx, Rovus i Top Shop. Članstvom u klubu vjernosti postižete minimalno 5% popusta. Iskoristite i Delimano novi katalog da ostvarite najveće uštede i u kombinaciji s klubom vjernosti ostvarite najveće popuste.

Prodajna mjesta Delimana su zapravo prodajna mjesta Top Shop trgovine – Zagreb, Osijek, Slavonski Brod, Split, Šibenik, Zadar, Rijeka, Varaždin, Čakovec, kao i neka druga mjesta. Većina trgovina radi od 09:00 do 21:00, dok je za sva pitanja dostupna služba za korisnike!

Ako pak ne pronalazite što tražite na delimano.hr, pogledajte druge trgovine (Tokić, Pepco, Kik, Tupperware, NKD, Baby Center, Bima i Zooplus) u kategoriji Ostalo.

 

Sve što Vam treba za kuhinju

Assortment

Što nudi Delimano katalozi? Sve za pečenje – pekači, zdjele, tave; kuhinjski aparati – sve za pripremu doručka, mikseri i blender, kuhala i friteze; sjeckalice, vage, plitke posude, ribeži, i mnoge druge stvari.

Delimano katalog 2023 nudi i mnoge dodatke, poput kalupa, posuda, sjeckalica, termosica i drugih stvari. Pozivamo Vas da pogledate Katalog Delimano na našim stranicama!

Uz Kimbino, upoznajmo najnoviji Delimano katalog

Kimbino App

Uz Kimbino, konačno možemo misliti zeleno bez kompromisa. Brojke govore same za sebe: bezbroj posjetitelja svakodnevno pristupa katalozima omiljenih trgovina preko Kimbino.hr, dokazujući kako skrb za planet ne traži pristajanje na nižu kvalitetu ili više cijene. Naprotiv! Efikasnost pristupa možda jest drugo ime moderne web tehnologije, ali prešutjeti kako je upravo Kimbino to među prvima prepoznao značilo bi lažnu skromnost. Jer, vrlo smo rano osvijestili danas samorazumljivo: korištenjem online kataloga umjesto nepraktičnih papirnatih letaka ne štitimo samo naš planet i drveće, već automatski osiguravamo najbrži pristup do dinamične suvremene ponude. Uz online kataloge briga za zaštitu okoliša postaje prirodni saveznik potrošača u potrazi za popustima u trgovinama i općenito nižim i povoljnijim cijenama. Svijest o okolišu iz ograničenja smo pretvorili u prečicu do bezbolne štednje novca i praktički neograničenog izbora robe. Kupovati zeleno tako je danas postalo najefikasnije, i to zahvaljujući Kimbinu. Zato uvijek recite: bez letaka molim, ja koristim Kimbino!

OGLAS
OGLAS

Popularni proizvodi na Kimbino.hr

Pećnica
Aparat za kavu
Olovka za oči
Mlijeko za tijelo
Lak za perilicu posuđa
Majica s kapuljačom
Losion za telo
Paleta za konturisanje
Pekmez za brzo tamnjenje
Hranilice za bebe
Nastavci za wc školjku
Nosiljke za bebe
Veslo za kajak
Tajice za fitnes
Šipke za zgibove
Kompleti za ronjenje
Lakovi za vanjske prostore
Stol za šminkanje
Stalak za odjeću
Uvijači za kosu

Više kataloga iz kategorije

OGLAS

Ostale trgovine iz kategorije Ostalo

Slijedi

Trgovine

Dijeli

Kimbino
mlijeko
maslac
sir
jaja
ulje
kruh
kava
šunka
pivo
Kimbino

Nema podružnica

Registrirajte se i u potpunosti iskoristite pogodnosti.