KimbinoKimbino
Kimbino
Trenutna ponuda u Odaberite grad
Logo trgovine Delimano - Ostalo
3/5

Delimano katalozi od od petka 01.04.2022 > Svi akcije + CRNI PETAK 2022

OGLAS
OGLAS

Delimano katalog

Delimano katalog

3/5
Actual brochure

Delimano je poznati proizvođač kuhinjskog pokućstva i posuđa, a od danas možete iskoristiti Delimano letak s popustima da uštedite pri kupnji. Popusti se u Delimano trgovini redovito ažuriraju s novim cijenama i novim, aktualnim artiklima.

Delimano akcija s početkom 01.04.2022 je dostupna ovdje, dok Delimano - Katalog uvijek možete prelistati na stranicama Kimbino!

Delimano – strast prema kuhanju u Vašem domu

Shop

Delimano je osnovan 2010. godine s ciljem proizvodnje visokokvalitetnog posuđa za svako kućanstvo, a danas u redovitoj ponudi ima više od stotinu proizvoda! U svojoj proizvodnji, Delimano se koncentrira na inovativna i kreativna rješenja, kao i moderne tehnologije.

Primjer kreativnih rješenja Delimana je Delimano Trilogy – aluminijska posudica s keramičkim premazom koja ima 9 otvora koji omogućuju cirkulaciju vrućeg zraka ispod poklopca. Na taj se način sve skuha jednako, što olakšava posao kuharu i čini hranu ukusnijom.

Delimano akcije ne postoje samo u obliku kataloga, već i u obliku kluba vjernosti! Taj se klub zove Club 5*, i čine ga pet velikih brendova – Delimano, Dormeo, Walkmaxx, Rovus i Top Shop. Članstvom u klubu vjernosti postižete minimalno 5% popusta. Iskoristite i Delimano novi katalog da ostvarite najveće uštede i u kombinaciji s klubom vjernosti ostvarite najveće popuste.

Prodajna mjesta Delimana su zapravo prodajna mjesta Top Shop trgovine – Zagreb, Osijek, Slavonski Brod, Split, Šibenik, Zadar, Rijeka, Varaždin, Čakovec, kao i neka druga mjesta. Većina trgovina radi od 09:00 do 21:00, dok je za sva pitanja dostupna služba za korisnike!

Ako pak ne pronalazite što tražite na www.delimano.hr, pogledajte druge trgovine (Bubamara, Kik, Magic baby, NKD, Pepco, Tokić, Tupperware i Zooplus) u kategoriji Ostalo.

 

Sve što Vam treba za kuhinju

Assortment

Što nudi Delimano katalozi? Sve za pečenje – pekači, zdjele, tave; kuhinjski aparati – sve za pripremu doručka, mikseri i blender, kuhala i friteze; sjeckalice, vage, plitke posude, ribeži, i mnoge druge stvari.

Delimano katalog 2022 nudi i mnoge dodatke, poput kalupa, posuda, sjeckalica, termosica i drugih stvari. Pozivamo Vas da pogledate Delimano - Katalog na našim stranicama!

Uz Kimbino, upoznajmo najnoviji Delimano katalog

Kimbino App

Uz Kimbino, konačno možemo misliti zeleno bez kompromisa. Brojke govore same za sebe: bezbroj posjetitelja svakodnevno pristupa katalozima omiljenih trgovina preko Kimbino.hr, dokazujući kako skrb za planet ne traži pristajanje na nižu kvalitetu ili više cijene. Naprotiv! Efikasnost pristupa možda jest drugo ime moderne web tehnologije, ali prešutjeti kako je upravo Kimbino to među prvima prepoznao značilo bi lažnu skromnost. Jer, vrlo smo rano osvijestili danas samorazumljivo: korištenjem online kataloga umjesto nepraktičnih papirnatih letaka ne štitimo samo naš planet i drveće, već automatski osiguravamo najbrži pristup do dinamične suvremene ponude. Uz online kataloge briga za zaštitu okoliša postaje prirodni saveznik potrošača u potrazi za popustima u trgovinama i općenito nižim i povoljnijim cijenama. Svijest o okolišu iz ograničenja smo pretvorili u prečicu do bezbolne štednje novca i praktički neograničenog izbora robe. Kupovati zeleno tako je danas postalo najefikasnije, i to zahvaljujući Kimbinu. Zato uvijek recite: bez letaka molim, ja koristim Kimbino!

Delimano Crni Petak Hrvatska 2022

Black Friday praznik kupnje je stigao, također i u Delimano. Provjerite našu posebnu Black Friday 2022 ponudu u novom Delimano letku! Najnoviji letak pod imenom Delimano - Katalog traje od petka 01.04.2022. Nikako nemojte propustiti velike Black Friday popuste u Delimano. U kategoriji Ostalo također ćete pronaći i mnoge druge Black Friday letke. Ako planirate unaprijed kupiti božićne poklone i u potrazi ste za inspiracijom, svakako pregledajte sve Black Friday promotivne letke kako biste maksimalno uštedjeli. Kimbino vam donosi pregled najprivlačnijih Black Friday popusta.
OGLAS
OGLAS

Više kataloga iz kategorije

OGLAS

Ostale trgovine iz kategorije Ostalo

Slijedi

Dijeli

Kimbino
mlijeko
maslac
sir
jaja
ulje
kruh
kava
šunka
pivo
Kimbino
Logo trgovine Delimano -
Logo trgovine Delimano -